Vuokrattava ensisänky: Taloudellista ja ympäristöystävällistä

Päivitetty: 6o heinä 2019


Vastasyntyneen elämän ensimmäisistä kuukausista puhutaan usein termillä "raskauden puuttuva neljäs kolmannes". Kohdun turvallisten olosuhteiden jättäminen on pienelle tulokkaalle iso muutos, ja tätä muutosta pehmentämään suosittelen luomaan pienille nukkujille mahdollisimman paljon kohdun olosuhteita muistuttavan uniympäristön.

Tässä erinomainen apu on perinteistä pinnasänkyä hieman pienikokoisempi ensisänky tai kehto. Sen avulla saat rakennettua uudelle tulokkaalle pesämaisen tiiviit olosuhteet, jotka muistuttavat kohdussa vietetystä ihanasta 9 kuukaudesta. Suosittelen myös ensisängyn tai kehdon kiinnittämistä ns. sivuvaunuksi, jossa pienokainen on koko ajan lähellä vanhempiaan perhepedin omaisesti, mutta silti turvassa mahdollisilta kätkytkuoleman riskeiltä.

Vastasyntynyt kasvaa ensisängystä yleensä noin 5-6 kuukauteen mennessä. Jos ensisänkyä ei perheessäsi ole aikaisemmasta, on sen vuokraaminen taloudellinen sekä myöskin ympäristöystävällinen vaihtoehto. Esimerkiksi kuvan kotimainen, Liizin puinen ja lukittavilla pyörillä varustettu ensisänky soveltuu erinomaisesti sivuvaunuksi laskettavan laitansa ansiosta.

Liiziltä ensisängyn saa vuokrattua 3-12 kuukaudeksi, ja vuokrapakettiin sisältyy myös ilmainen palautus vuokra-ajan päätyttyä. Liizi toimittaa ensisänkyjä kaikkialle Suomeen, www.liizi.fi

Seuraavalla alennus koodilla saat -10% alennuksen kaikista Liizin vuokrattavista lastentarvikkeista: SLEEPY10

0 katselukertaa

 

Sleepy, Lasten lempeä unikonsultointi

Maria Österberg

Suomen ensimmäinen sertifioitu Baby Sleep Consultant

Suomen uniliiton jäsen

 

Puhelin: 041 3194260

Sähköposti: maria@sleepy.fi

Seuraa myös univinkkejäni: 

Facebook: UnikonsultointiSleepy

Instagram: sleepy.fi

Autamme perhettäsi paremmille unille, lempeästi!

© 2019 Sleepy