top of page

Asiakaspalaute

Asiakastyytyväisyytemme on tällä hetkellä 4.9/5.
Lue alta perheiden kokemuksia palveluistamme 
♥️

Sleepy lasten unikonsultointi
Sleepy lasten uniohjaus.
Organic Cotton

Olemme tosi tyytyväisiä asiakaslähtöiseen ja joustavaan palveluun. On saatu hyviä vinkkejä arkeen ja unia pelastettua

Aivan loistava puhelu ja valmennus. Saimme ystävällistä ja jämäkkää ohjausta mikä sopi meidän perheen tarpeille. Tuloksia syntyi alle viikossa ja olemme todella huojentuneita sekä tyytyväisiä! Kiitos Annukka :)

Todella osaavaa ja ammattimaista palvelua! Meidän uniongelmat helpottivat heti ensimmäisestä illasta. Iso vaikutus oli sillä, että meidän huolet kuunneltiin ja saatiin itsevarmuutta uniharjoitteluun. Iso suositus!

Annukka on ihana. Hän tekee uniohjausta lempeästi ja täydellä ammattitaidolla. Hän on ollut minulle tärkeä tuki vauvavuonna. Tulen aina hyvälle tuulelle, kun juttelen Annukan kanssa ♥️

Sleepy-44.jpg

Unipuhelu oli aivan ihana.

Saatiin selkeät ohjeet ja apua juuri siihen, mihin tarvittiin.

Tuli sellainen olo, että meitä halutaan ihan oikeasti auttaa saamaan paremmat unet. Puhelusta jäi tosi lämmin ja sydämellinen olo. Kiitos. ♥️

Organic Cotton

Annukalle taas jättimäisen suuri kiitos meidän päiväunien ja aikaisten heräämisien kanssa avustamisesta! Ehdottomasti pyydetään taas apua jos pakka hajoaa myöhemmin käsiin. 

Nyt ainakin hetki nautitaan hyvin sujuvista

öistä ja jatketaan vielä päikkäreiden hienosäätöä. Lämmin kiitos ♥️

Oli hienoa saada meidän haastavassa yötilanteessa yksilöllisiä ohjeita lapsen nukuttamiseen ja imetyksen lopettamiseen. Saimme lisää varmuutta vanhemmuuteen! KIITOS!❤

Riina oli ihanan välitön, lämmin ja antoi hyviä sekä selkeitä vinkkejä ja muutosehdotuksia rytmiin! Tästä helppo lähteä toteuttamaan! Olen erittäin tyytyväinen ♥️

Aina jää niin hyvä fiilis puhelun jälkeen! Vaikka toinen lapsi jo menossa, jonka kanssa näitä asioita käy läpi niin silti itse jää aina jotenkin jumiin tilanteeseen. Puhelussa kaikki taas selkiytyy ja saadaan hyviä ja eritoten konkreettisia vinkkejä. En tiedä miten

vanhemmat on ennen teitä pärjänneet😀♥️

Onneksi meidän ei tarvi!!

Meidän 4,5 kk ikäinen nukkuu nyt yöt muutamalla syötöllä, kun aiemmin herättiin läpi yön 1-2 h välein. Muutos tuntuu aivan uskomattomalta! Nukumme kaikki nyt niin paljon paremmin ja meillä vanhemmillakin on rutkasti enemmän voimavaroja pikkulapsiarjessa. Erityinen kiitos vielä empaattisesta tavastasi kohdata meidän perhe, se oli meille todella arvokasta.

Nimetön malli (1).png
Organic Cotton

On kiva saada tukea vauvan uniasioissa, kun se on niin erilaista kuin meidän aikuisten tai jo pienten lasten. Olen saanut myös varmuutta itselleni että teenkö oikeita asioita. On hyvä kun tällaista konsultaatiota on saatavilla nykypäivänä. Esikoisen kanssa tuli vain kärsittyä ja valvottua, koska en osannut. Unikonsultin osaaminen on asiantuntevaa ja hän tukee ja ohjaa hyvin.

Kiitos Annukka! Puhelu oli lämminhenkinen ja kannustava ja koin saavani paljon uusia ideoita ja keinoja. Kuuntelit tarkasti ja ammattitaitosi välittyi. Toiveikas olo taaperon unien suhteen :)

Riinan unipuhelu ja asiantuntemus sekä uskonvahvistus unikouluun yms olivat fantastisia! Tiivistelmä puhelusta myös erinomainen! Kiitos tuhannesti!

Annukka on auttanut meitä ennenkin ja niin myös tällä kertaa. Hän on ihanan kannustava, optimistinen ja antaa varmuutta meille vanhemmille toteuttaa unikoulu. Tuki on myös 100% eli pelkkää hyvää sanottavaa hänestä. Suuret suositukset meidän puolesta :)

sleepy-08286.jpg

Uniohjaus oli asiantuntevaa ja yksilöllistä, tilanteeseemme paneuduttiin todella perusteellisesti. Ohjausta toteutettiin ihailtavalla omistautumisella ja tuli tunne, että ongelmiamme pyrittiin oikeasti ratkaisemaan.

Mahdollisuus kysellä konsultaatiota vielä sähköpostitsekin oli kirsikka kakun päälle!

bottom of page