NUKUTAAN PAREMMIN -verkkovalmennusten palautteet löydät täältä

Ja lisää asiakaspalautteita  täältä

 

"En olisi vielä pari viikkoa sitten uskonut, että meillä olisi mahdollista päästä edes ok öihin, kun tyttäremme heräsi 30-60 min välein  yöllä ja lähes joka aamuyö valvottiin pari tuntia kaiken muun lisäksi. Pisin unipätkä oli 2 tuntia, eikä näitä siis tullut edes joka yö! Oltiin aivan loppu, kun huonoja öitä kestänyt sen 9kk. Oman haasteensa toivat öihin koliikki ja refluksi. Täysin kyllästynyt olin kommentteihin; kaikki vauvat ei vaan nuku, eikö teillä vieläkään nukuta, on varmaan rankkaa, koittakaa nyt nukkua, no kyllä teini-iässä sitten nukutaan jne...

Tällaisen valvomisen jälkeen en osannut edes haaveilla, miltä tuntuu herätä aamulla levänneenä. Koska nukkumaan mennessä jo tiesin, että kohta heräilyt alkavat ja aamulla olo olisi taas väsyneempi kuin illalla. 

En osaa sanoiksi pukea tätä nykyistä tilannetta. Sinulta saatu tuki ja ohjaus on ollut aivan korvaamatonta! Uskoa ja jaksamista tekemiseen tuo selkeät ohjeet, mitä tehdään. On mahtavaa, kun voi toimia johdonmukaisesti ohjeiden mukaan ja ne toimivat! 

Ilman sinua tämä ei olisi onnistunut ikinä! Olen ja tulen olemaan sinulle äärettömän kiitollinen, olet pelastanut meidän yöt! Sinun ansiosta Pihla on oppinut nukahtamaan ja nukkumaan sekä me kaikki olemme saaneet sitä tärkeääkin tärkeämpää rauhallista unta ja huilia, jotta jaksaa päivän!!! 

KIITOS!!🏻"

"Ehdottomasti tärkein ja parhain tulos on saavutettu lapsemme olemuksessa. Aiemmin koko ajan kärttyinen ja väsynyt pieni miehemme on päivisin aurinkoinen ja hyväntuulinen. Lisäksi "turha" itkeskely sekä ärtyneisyys on jäänyt vähemmälle. Olemme saaneet teidän avulla luotua päiviimme rytmin ja rungon, kiitos tästä aivan mielettömästi. Kuten tapaamisella sanoin, kirjoja osaamme kyllä lukea, mutta tarvitsemme ammattilaisten apua tämän toteuttamiseen. Teidän tuellamme olemme uskaltaneet opettaa lapsemme nukahtamaan, ilman jatkuvaa pelkoa siitä, että teemme nyt asiat todella väärin."KIITOS!!"

"Kiitos todella! Kyllä on tämä unikoulu muuttanut koko perhettä ja parisuhdettakin parantanut. Se, että on selkeet nukkumisrytmit niin helpottaa elämää kummasti. Ei ole kyllä hetkeekään tarvinnut katua, että sut otettiin avuksi. Ihan pelastus oot meille ollut. Tulen kyllä suosittelemaan sua kaikille, joiden perheessä nukutaan huonosti. Teet arvokasta työtä, kiitos!"

 

"Meillä oli vaikeuksia saada lapsi nukahtamaan, ja yöt olivat yhtä heräämistä. Iltaisin nukutinne lasta pitkiä aikoja, ja huonoina öinä heräsimme tunnin välein. Pidimme yötä jolloin heräsimme maksimissaan kolme kertaa hyvänä. Meille Marian univalmennus toi avun; Siihen että lapsi nukkuu koko yön yhteen putkeen sekä osaa nukahtaa itsekseen jos herää kesken unien. Nykyään meidän perheessä kaikki nukkuu, ja olemme todella kiitollisia Sleepyn palveluun."

"ISO kiitos avusta! Epätoivoisessa ja unettomassa tilanteessa asiantuntevuus ja empaattisuus tulivat enemmän kuin tarpeeseen. Pitkään "parhaat" saamamme neuvot olivat "Se on vain vaihe", "Väsymys kuuluu vanhemmuuteen" ja "Meki saatiin nukkuminen toimimaan vasta kun lapsi oli 2v". Jopa sinänsä käytännölliset ja helpot ohjeet tassuttelu-unikoulusta olivat toimivuudeltaan samaa tasoa kuin "Opettele vaan juomaan kahvia"; se ei meillä toiminut. 

Ensimmäisen unikonsultaation jälkeen jo ensimmäisenä yönä saimme UNTA. Ja jo parissa päivässä lapsi alkoi nukkua täysiä öitä ilman imetystä ja jatkuvaa rinnalla oloa. Päivärytmi toimi, iltarutiinit toimivat ja me nukumme. Me kaikki. Jos mietimme kaikkia ostoja ja investointeja mitä olemme lapsen saannin jälkeen tehneet, tämä on ollut ehkä paras. Tästä palautteesta tuli pitkä, mutta toisaalta meillä on valtava syy kiitollisuuteen; se on vaikea mahduttaa pariin virkkeeseen. Ellei lyhennä vain: kiitos."

”Teillä on pieni vauva - valvominen nyt vain kuuluu tähän vaiheeseen.
Kyllä hän oppii vielä nukkumaan, ei sille mitään nyt voi kun hän on niin pieni.
Lapset on fiksuja, nukkuvat sen mitä tarvitsevat.
Jotkut lapset vain nukkuvat 30min päikkäreitä, eivätkä tarvitse enempää.” Näihin neuvolan ja lähipiirin kommentteihin uskoimme niin kauan kunnes ystävämme sai suuren avun Sleepyn Marialta. Reilu kahdeksan kuukautta kestänyt väsynyt maailmamme mullistui - pienen lapsen kanssa ON mahdollista nukkua!
Emme olisi ikinä uskoneet että kahdessa viikossa lapsemme voisi oppia nukahtamaan itse ja nukkumaan kokonaiset yöt aiemman 7-10 herätyksen sijaan! Ja kyllä - sitkeällä ja johdonmukaisella ohjauksella ja harjoittelulla, vanhempien on mahdollista saada puolta tuntia pidempi lepohetki myös päivään lapsen nukkuessa pidempiä päiväunia. Ei enää neuvolan ja netin päivärytmi- ja unikouluviidakkoa, vaan selkeät ohjeet miten toimia nyt ja jatkossa!
Ilman Marian asiantuntemusta, hänen meille luomaa päivärytmiä, tukea, kannustusta, ymmärrystä sekä huumorintajua emme olisi selvinneet kokonaisiin öihin! Ehdoton suosituksemme Sleepystä ihan jokaiselle perheelle jolla on vähääkään hankaluuksia unien kanssa. Meidän mielessämme on vain kysymys, miksi emme pyytäneet apua aiemmin! Kiitos Maria!"

"Meidän tytär ei nukkunut silmäystäkään elämänsä alku kuukausina. Kun tyttö sitten pääsi puolen vuoden rajan yli, alkoivat sekä nukuttamiset että päivät olemaan aivan älytöntä sekoilua. Nukuttamiset iltaisin kesti pahimmillaan 2 tuntia, eikä mikään oikein auttanut. 

Maria on aivan huippu ihana, rauhallinen, ammattimainen, lempeä ja osaava. Saatiin loistavia vinkkejä päivärytmin ja nukuttamisen opetteluun ja jo toisena iltana tyttö nukahti alle 15minuutissa. Nyt kahden viikon jälkeen olemme jo useampana yönä vain iltarutiinien jälkeen vieneet tytön sänkyyn, sanoneet hyvää yötä ja sinne pieni tuhisija jää hakemaan unta. Emme olisi ikinä uskottu, että se vois edes olla mahdollista. . Suosittelemme Mariaa koko sydämellä myös kaikille niille, jotka taistelevat "vain" nukahtamisvaikeuksien ja päiväuniongelmien kanssa."

"Meidän kokemus Mariasta ja Sleepystä oli todella lämmin, valaiseva ja välittävä. Käänteentekevät kaksi viikkoa niin vanhempien ajatusmaailmalle kuin tietenkin myös tärkeimmälle eli pikkuisen taidoille nukahtaa ja nukkua.
Netissä ja neuvolassa on toki saatavilla ohjeita ja tietoa vauvojen unesta ja unikoulujen pitämisestä, mutta ne ovat luonnollisestikin hyvin standardoituja, muuttuvat usein ja niissä ei tietenkään kyetä huomioimaan jokaisen vauvan yksilöllistä unentarvetta.
Maria tarjosi tähän kaikkeen aivan upean ratkaisun. Hänen läsnäolonsa ja tukensa unikoulun ajan oli meille äärettömän arvokasta ja auttoi pysymään tiukasti suunnitelmassa. Oli todella helppoa omaksua myös vanhempana se ajatus, että vauvamme voi ja oppii kyllä kun häntä siihen opastaa johdonmukaisesti, kun oli ammattilaisen tuki kokoajan läsnä ja saatavilla.
Suosittelemme lämpimästi ihan jokaiselle, jolla joko jo on haasteita näiden asioiden kanssa tai ylipäänsä mietityttää miten toimia oikein. KIITOS Maria❤"

""Ensimmäinen lapsemme oli huono nukkuja, joten jo odottaessamme kuopustamme luin ja yritin kovasti ymmärtää miten vauvoista saadaan hyviä nukkujia. Vaikka teimme asioita eri tavalla kuin ensimmäisen lapsemme kanssa, niin silti poikamme alkoi heräillä liian usein 4kk iän paikkeilla. Olin tietoinen Marian palvelusta, ja oli niin lohduttavaa saada apua ja tukea lempeän unikoulun harjoittamiseen ja miten sen tulee tehdä oikein - tätä osaamista ei nimittäin neuvolasta ainakaan ollut tarjolla.

En voinut edes kuvitella kuinka hyvä nukkuja lapsestamme tulikaan kun häntä hieman autettiin - Marian tuella ja hyvin  selkeällä ohjeistuksella hän nukahtaa nyt itsekseen ja osaa nukkua yöt hyvin!

Suosittelen Mariaa nykyään joka ikiselle äidille jonka tapaan. Mikään ei ole äideille, vanhemmille ja etenkin vauvoille tärkeämpää kuin uni!"

"Lapsemme nukkumisen kanssa oli alusta alkaen vaikeuksia, erityisesti yöt olivat levottomia ja herätyksiä tuli yötä kohden useita. Saimme Marian ohjeiden avulla muutettua lapsemme unirytmit toimiviksi ja yöheräilyt alkoivat vähentyä heti ensimmäisten öiden jälkeen merkittävästi. Kahden viikon kuluttua yöherätyksiä ei ollut enää lainkaan. Maria oli koko ajan hyvin tavoitettavissa ja hänen tuki oli korvaamatonta. Voimme lämpimästi suositella Sleepyn palveluja!"

"Uni on meille tärkeä asia ja ajattelen, että kaikki perheessämme ansaitsevat hyvät yöunet. Oli ihanaa saada henkilökohtaista apua ja voida jutella ja kysyä mikä sopisi juuri meille. Suosittelen Sleepyn palveluita kaikille pienten vauvojen vanhemmille!"

"Toisen lapsen äitinä ajattelin että osaisin jo kaikki kikat miten saataisiin yöimetykset lopetettua, mutta väärässä olin! Onneksi Maria antoi meille heti tarkan suunnitelman miten toimia, ja sitä kun noudatettiin niin kolmantena yönä nukuttiin jo yhdeksän tuntia putkeen!! Oli ihana kun Marian kanssa sai aamuisin laittaa viestiä menneestä yöstä ja sai heti tuen ja avun jatkoa varten! Suosittelen tätä ihan kaikille jotka omistavat pieniä lapsia ja unen kanssa on mitään ongelmaa! Iso kiitos Marialle meidän perheen hyvistä yöunista!"

"Maria toi avun meidän reilun 1  vuotiaan heräilyihin, jo reilussa viikossa huikea askel eteenpäin! Tissittömät yöt ja tyyppi nukahtaa sänkyyn itsekseen. AIka hurja muutos siihen että viikko sitten nukuttiin tissi suussa koko yö sekä päiväunet. Paras sijoitus ikinä!"

"Maria tuli apuumme tilanteessa, jossa poikamme 8 kk nukkui 3 x 30 min päiväunia ainoastaan ulkona rattaissa. Kaipasin neuvoja uniammattilaiselta, sillä tuskailin kun neuvoja riitti - tässä informaatiotulvassa oli vaikea päättää, minkä ohjeen mukaan toimia, mikä aiheutti itselleni suurta epävarmuutta ja stressiä.
Maria teki meille päiväunisuunnitelman ja antoi konkreettisia neuvoja, millaisia muutoksia unitapoihin oli hyvä lähteä harjoittelemaan.
Parasta oli Marian päivittäinen tuki, tsemppi ja ymmärrys uusia tapoja opetellessa - en vain saanut ammattilaisen ohjeita, vaan hän kulki rinnalla ja varmisti siten työnsä vaikuttavuuden.
Jo viikossa poikamme alkoi nukkua 2h päikkäreitä omassa sängyssä🌟 Päivärytmi selkiytyi myöskin samalla, mikä helpottaa päivien suunnittelua.
Poika nukkui ensimmäiset täydet yönsä myös samoihin aikoihin, minkä uskon johtuvan tästä koko konaisuudesta.
Prosessissa havaitsin myös, että muutosten esteenä on usein oma rohkeudenpuute, ei niinkään pikkumies. Suuri kiitos, Maria & Sleepy! ❤" .

"Suurkiitos tärkeästä tuestasi Emman luotsauksessa itsenäiseen uneen . Huomioiden unikoulun alkukankeudet, olisi koulu saattanut jäädä puolitiehen ilman sinun tukea. Haastavien alkuiltojen jälkeen Emma on nukahtanut iltaisin hienosti, vaikka elämässä tapahtuu jatkuvasti uutta ja ihmeellistä. Näin jälkikäteen ajateltuna, mielestäni kaikilla pikkulapsien vanhemmilla pitäisi olla kaltaisesti uni-PT tukemassa näitä uniasioita. Kuten olet todennut useaan kertaan, nukkuminen on opeteltava asia, joka on täysin mahdollista. Nyt seuraavana vuorossa on me vanhemmat - emme vielä osaa mennä ajoissa nukkumaan, kun yht'äkkiä illoissa on useampi tunti omaa, vanhempien aikaa... Sydämellinen kiitos vielä kerran koko meidän perheeltä."

"Rutiini on asia jonka olemme halunneet saada perheessämme kuntoon jo pitkään, mutta jotenkin se vaan ei ole onnistunut, jäänyt sekamelskan keskelle. Omin avuin onnistunut vain hetkittäisesti. En kuitenkaan olisi arvannut että uniasia on näin sidoksissa tähän aiheeseen, mutta nyt sille tuli harjoitusta ilman että sitä edes tulin ajatelleeksi. Pienimmän lapsemme unikoulun myötä pääsimmekin harjoittelemaan koko perheen rutiineja!"

"Niin paljon ku mieki olen näiden kuukausien aikana lukenut vauvojen unesta ja yrittänyt sitä sun tätä yhden-kaks päivää kerralla ja luovuttanut, meillä ei ikinä olisi ollut teidän tietoa esim. kääntää tuota päivärytmiä. Nyt ajattelen, että vaikka mitä me olisi tehty tassuttelua tai pistäytymistä tai saatu opeteltua itse nukahtamista, ei oltaisi saatu mitenkään taltutettua sitä yliväsymystä, ja sitten kaikki olisi kosahtanut kuitenkin! Muutenkin kun ollaan tällaisia arpojia ja jahkailijoita, niin toisen tekemä suunnitelma ja tuki on ollut suurin pelastus, olitte niinkuin meidän unen personal trainerit! Ja ne tiedot, et jos käykin nyt näin, korjaatte tilanteen näin, ah se se vasta autuutta olikin, ei tullut tehtyä virheitä virheiden perään.

 

Ja poika on kyllä ollut taitava oppija, kunhan me osattiin antaa se mahdollisuus hälle - tuolla se nyt porskuttaa 2h unia parvekkeella, eikä heijausta ole tarvittu kertaakaan. Minäkin uskalsin jopa luottaa tähän nyt ja tein ruoan enkä kytännyt ulkovaatteet päällä itkuhälytin kourassa valmiina!"

"Tämä uusi tilanne on edelleen aivan uskomaton ja on vielä vaikea käsittää, miten näin lyhyessä ajassa on tapahtunut näin suuri muutos molempien lasten unissa. Onko oikeasti mahdollista, että tästä eteenpäin myös minä saan nukkua kolmen vuoden valvomisen jälkeen?! Kiitos kaikista tiedoista ja neuvoista sekä etenkin tuesta, mitä ollaan saatu tämän kahden viikon aikana. Teidän tekemä työ on aivan uskomattoman tärkeää ja toivon, että olisin osannut kääntyä teidän puoleen jo aikaisemmin. Tästä meidän on hyvä jatkaa eteenpäin. KIITOS!

"Otimme yhteyttä Mariaan vauvamme tiuhan yöheräilyn ja aikaisten aamujen takia, kun oma kotona pidetty unikoulu ei tuottanut haluttuja tuloksia. Aloitimme Marian ohjeilla muokkaamaan koko vuorokauden rytmiä uusiksi. Tuloksia alkoi näkyä alle viikossa, heräilyt vähenivät paljon ja vauva ei enää jäänyt öisin hereille pitkäksi aikaa. Kahdessa viikossa on päästy jo täysin yhtenäisiin yöuniin. Yön yli nukkuminen oli asia, jota en realistisesti edes uskaltanut toivoa ja kuvittelin, että meidän kohdallamme se ei varmaan vuosiin toteutuisi. Mariasta on ollut koko tänä aikana valtavasti apua, ja olemme oppineet paljon häneltä. Parasta on ollut yhteydenpito, olemme aina voineet kysyä neuvoa. Pisteet 10/10, nyt meilläkin saa koko perhe nukkua!"

"Ottaessani Mariaan yhteyttä tilanteemme öiden osalta tuntui lohduttomalta. Juuri vuoden täyttynyt poikamme nukahti illalla pääosin aina rinnalle sekä heräsi useita kertoja yöllä ja uudelleennukahtaminen vaati taas rinnan. Pojallemme on oma huone ja pinnasänky, jossa hän nukkui yleensä ensimmäiset tunnit ja herätykset (niin kauan kun itse olin hereillä). Jossain vaiheessa yötä siirryimme nukkumaan perhepetiin, sillä herätyksiä saattoi olla tunninkin välein.
Kerroin Marialle tilanteemme sekä sen, että pieni oksensi lähes joka kerta itkiessään ja olin lähes varma ettei sellaista unikoulua ole, joka sopisi meidän tilanteeseen. Ensimmäisessä viestissä Marian kannustavat sanat ja usko onnistumiseen valoivat toivoa siihen, että vielä joskus meilläkin nukutaan.
Maria oli lämmin ja sydämellinen heti ensitapaamisesta alkaen ja hän oli suunnitellut meille erittäin lempeän unikoulun, jota lähdimme toteuttamaan seuraavana iltana.
Pelkoni koko yön itkevästä pienestä oli turhaa, sillä unikoulussa edettiin pienin askelin, hitaasti mutta varmasti, jolloin me sekä pieni ehdimme tottua ja oppia uuteen tapaan nukahtaa. Nyt kahden viikon jälkeen poikamme nukahtaa itsenäisesti omaan huoneeseen ja herää kerran-kaksi yössä, jolloin rauhoittamiseen ei tarvita enää rintaa.
Suosittelen lämmöllä Mariaa ja hänen unikoulumetodejaan! Missään vaiheessa ei tarvinnut pelätä, että Maria toruisi tekemisiämme vaan ohjasi sekä auttoi meitä ymmärtämään pientämme paremmin. Iso kiitos sinulle Maria kaikesta avusta, tuesta ja opeista!" .

"Meillä olivat yöt hyvin levottomia alusta asti ja 4kk iässä yöunet huononivat entisestään. Heräilyjä oli alle tunnin välein ja rauhoittumiseen tarvittiin äiti ja maito. Myös päiväunille nukuttaminen oli pitkä ja raskas urakka. Haimme paljon tietoa tilanteen korjaamiseksi, mutta väsymyksen keskellä epävarmuus korostui, emmekä uskoneet että mikään auttaisi juuri meidän kohdallamme.
Maria kuunteli meidän toiveemme perheenä, ja kotikäynnin jälkeen aloitimme luottavaisin mielin unikoulun. Saimme tukea tiiviisti koko 2 viikon ajan, tsemppi ja apu oli kultaakin kalliimpaa. Koko unikoulun ajan saimme nopeat vastaukset mieltä askarruttaviin asioihin, ja Maria otti ihanasti huomioon myös vanhempien voimavarat pitkän unettomuuden jälkeen.
Vastoin pelkojamme, unikoulu auttoi jo ensimmäisestä yöstä lähtien. Heräilyt vähenivät merkittävästi ja jo muutaman illan jälkeen myös itsekseen nukahtamisen taito tuli jäädäkseen. ISO kiitos!" .

”8-kuukautta vanha vauvamme oli tottunut nukahtamaan koko elämänsä ajan vain rinnalle viereeni. Vauva heräili 45 min -2 tunnin välein koko yön ja vaati uudelleen nukahtaakseen imetyksen. Kokeilimme tassuttelu-tyylistä unikoulua omin voimin, mutta väsymys sai luovuttamaan ja pian oltiin taas lähtötilanteessa.
Sitten tajusin pyytää Marialta apua ja hän teki meille unisuunnitelman, jota rupesimme noudattamaan. Päivärytmimme muuttui, ja saimme selkeät ohjeet mitä tehdä ekana iltana ja yönä. Jo muutaman yön jälkeen heräilyt vähenivät pariin kolmeen kertaan yössä. Lisäksi imetystä yöllä ei tarvinnutkaan lopettaa vielä kokonaan, vaikka olin niin etukäteen luullut. Marialta sai aamuisin aina tsemppausta, neuvoja ja vinkkejä. Oli helpottavaa tietää että apu oli lähellä jos jotain kysyttävää oli.
Tällä hetkellä vauvamme nukahtaa helposti omaan sänkyynsä ja heräämiset yöllä vähentyneet huimasti jo viikossa! Kunpa olisin pyytänyt Marian apuun jo aiemmin, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.”

"Vauvamme heräsi 6 kuukauden ikäisenä 10-15 kertaa yössä. Nukahtaakseen uudelleen hän tarvitsi aina imetyksen. Vauva saattoi myös valvoa yöllä pari tuntia virkeänä. Olin todella väsynyt. Niinpä otin yhteyttä Sleepyn Mariaan, ja se oli täydellinen ratkaisu! Aloimme harjoitella nukahtamista Marian ohjeilla. Unikoulun toteuttaminen näin oli suorastaan melkein helppoa, kun ei tarvinnut miettiä, teenkö oikein vai väärin. Päivittäinen yhteydenpito Marian kanssa auttoi asiaa ja sitoutti unikoulun toteuttamiseen. Marialta sai myös aina vastauksen mieltä askarruttaviin asioihin todella nopeasti.

Nyt unikoulun jälkeen vauvamme osaa itse nukahtaa illalla omaan sänkyynsä. Imetän häntä vielä kaksi kertaa yössä. Sen useammin hän ei yleensä herääkään, mikä tuntuu luksukselta aiempaan heräilyyn verrattuna. On ihanaa, kun yöt eivät enää tunnu pitkiltä ja rankoilta, ja kun päivisin ei väsytä. Suosittelen Sleepyä lämpimästi kaikille vauvansa kanssa heräileville!"

"Meidän tytär ei nukkunut silmäystäkään elämänsä alku kuukausina. Kun tyttö sitten pääsi puolen vuoden rajan yli, alkoivat sekä nukuttamiset että päivät olemaan aivan älytöntä sekoilua. Nukuttamiset iltaisin kestivät pahimmillaan 2 tuntia, eikä mikään oikein auttanut. Päivisin hän ei nukkunut ollenkaan.
Olimme jo pitkään ajatelleet unikoulua ja yhteydenottoa Mariaan, mutta koimme, että ehkä unikoulu ei ole meille, kun meillä kuitenkin nukutaan moneen verrattuna hyvin öisin. Oltiin kuitenkin jo niin kyllästyneitä ainaiseen nukutusrumbaan, että laitettiin Marialle viestiä. Ja nyt mietitään ainoastaan, että miksei tehty sitä aiemmin.
Maria on aivan huippu ihana, rauhallinen, ammattimainen, lempeä ja osaava. Saatiin loistavia vinkkejä päivärytmin ja nukahtamisen opetteluun, ja jo toisena iltana tyttö nukahti alle 15 minuutissa. Nyt kahden viikon jälkeen olemme jo useampana yönä vain iltarutiinien jälkeen vieneet tytön sänkyyn, sanoneet hyvää yötä ja sinne pieni tuhisija jää hakemaan unta. Ei oltais ikinä uskottu, että se voisi edes olla mahdollista.
Ilman Mariaa olisimme moneen otteeseen luovuttaneet ja palanneet vanhoihin tapoihin. Suosittelemme Mariaa koko sydämellä myös kaikille niille, jotka taistelevat "vain" nukahtamisvaikeuksien ja päiväuniongelmien kanssa." 

"Olin päästäni pyörällä, kun kaikilla tutuilla ja läheisillä tuntui olevan omat ohjeensa vauvan nukuttamiseen ja nukkumiseen. Neuvoja sateli, vaikken niitä pyytänytkään. En enää oikein tiennyt mihin ja keneen uskoa, ja halusin vain, että pienen vauvani unet alkavat jo heti alusta muotoutua oikein. Sitten löysin Marian, ja päätin että otan neuvot vastaan enemmin ammattilaiselta. Ja kyllä kannatti! Ihan pienillä jutuilla ja muutoksilla pieni vauvamme nukkuu jo paljon paremmin, ja päiviin alkaa muodostua enemmän rytmiä. Lisäksi sain Marialta hyviä ohjeita, että miten toimia jatkossa, kun vauva tästä kasvaa. Nyt on jotenkin stressitön olo sekä vauvan että omien unien suhteen. Uskon, että tämä palvelee koko meidän perhettä!"

 

"Maria kävi meillä ensimmäisen kerran, kun vauvamme oli viiden kuukauden ikäinen ja toisen kerran, kun vauva oli reilun puolivuotias. Olen edelleen myönteisen ällistynyt siitä, miten paljon opimme Marialta vauvan ja lapsen unesta. Tietoon ja osaamiseen, jota hänellä on, en ollut törmännyt esikoisen tai toisen lapseni kohdalla missään neuvolakäyntien ja synnytysten yhteydessä.

Suhtauduin etukäteen epäillen unikoulu-sanaan. Tuntui hyvältä huomata, että Maria kuunteli nimenomaan meidän ja vauvamme tarpeita. Saimme häneltä juuri meille ja vauvallemme sopivat lempeät ja lasta kunnioittavat ohjeet, joiden avulla nukkumista on ollut turvallista opetella ottaen.

Toivoisin, että ihan jokainen perhe saisi tällaisen tuen ja avun nukkumaan opettelussa. Surettaa, kun kuulen kommentteja siitä, miten pikkulasten vanhempien on vain siedettävä kuukausitolkulla jatkuvaa unettomuutta. Ei tarvitse eikä se palvele ketään. Jos nyt olisin raskaana tai vauvamme olisi juuri syntynyt, olisi Marian tarjoama unikonsultaatio se palvelu, jonka ehdottomasti toivoisin. Meille Marian konsultaatiot ovat olleet täysin korvaamattomat. Kiitos."

"Suurkiitos tärkeästä tuestasi Emman luotsauksessa itsenäiseen uneen. Huomioiden unikoulun alkukankeudet, olisi koulu saattanut jäädä puolitiehen ilman sinun tukea. Haastavien alkuiltojen jälkeen Emma on nukahtanut iltaisin hienosti, vaikka elämässä tapahtuu jatkuvasti uutta ja ihmeellistä.
Näin jälkikäteen ajateltuna, mielestäni kaikilla pikkulapsien vanhemmilla pitäisi olla kaltaisesti uni-PT tukemassa näitä uniasioita. Kuten olet todennut useaan kertaan, nukkuminen on opeteltava asia, joka on täysin mahdollista.
Nyt seuraavana vuorossa on me vanhemmat - emme vielä osaa mennä ajoissa nukkumaan, kun yht'äkkiä illoissa on useampi tunti omaa, vanhempien aikaa😁
Sydämellinen kiitos vielä kerran koko meidän perheeltä!"

"Sydämellinen kiitos kullanarvoisista vinkeistä vastasyntyneen uniasioissa!  Ensimmäinen yö oli niin hyvä että ajattelin sen ehkä olevan vain tuuria. Mutta nyt jo uskallan uskoa että neuvomasi keinot todella toimivat meidän 8 viikon ikäisellä pojalla. Ennen mentiin nukkumaan vasta 23 ja 4-5 herätyksen jälkeen ei enää nukuttu kuin torkkuja. Nyt menemme nukkumaan 19 ja myös aamuyön syönnin jälkeen poika nukahtaa vielä 2-3 tunniksi kunnon uneen. Kiitos! Voin ja ajonkin "lämpimästi suositella palvelujasi kaikille niitä tarvitseville."

 

"Tämä pieni mies nukkui viime yönä yhdellä heräämisellä 12 tuntia! Ja se oli jo neljäs yö putkeen! Näin ei todellakaan ole ennen ollut, meidän unet ovat lähes aina olleet luokkaa "katastrofi". Näistä unista kiitos kuuluu Marialle!"

"Stort tack, kändes verkligen att vi fick konkreta och bra tips som vi kan ta med oss in i babybubblan!"

"Kiitos Maria kun kävit! Olemme todella tyytyväisiä ja muutos on jo viikossa ollut iso! Vauvamme itkee paljon vähemmän ja illalla juttelee itsekseen sängyssä ennen kuin nukahtaa sinne!"

 

"Meillä on syntymästä asti nukuttu hyvin huonosti ja levottomasti. Sleepyn Maria laittoi meidän päivärytmin sekä yörytmin kuntoon. Nyt meillä nukutaan levollisesti, tyytyväisesti ja pitkään! Suosittelen Sleepyn lempeää unikonsultaatiota ja unikoulua aivan kaikille"

"Olemme todella iloisia ja kiitollisia saamistamme neuvoista. Ilman niitä meillä tuskin nukuttaisiin näin hyvin!"

 

Yhteystiedot:

 

Puhelin:

Sanna: 050 533 6117

Annukka: 050 476 7878

Sähköposti:

info@sleepy.fi

  • Facebook
  • Instagram

Sleepy, lasten lempeä unikonsultointi

Suomen ensimmäinen sertifioitu

Baby Sleep Consultant -yritys

Uniliiton jäsen

Imetyksen tuki ry jäsen

Autamme perhettäsi paremmille unille, lempeästi!

© 2020 Sleepy