top of page

SLEEPYN TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

 

Lasten unikonsultointi Sleepy Oy
Y-tunnus: 3155300-3

Yhteys- ja vastuuhenkilö

Annukka Karttunen

050 4767878
annukka@sleepy.fi

  1. Tilattavan palvelu sisältö ja kokonaishinta on kuvattu Sleepyn verkkosivuilla, www.sleepy.fi

  2. Tilattava palvelu on palvelun kuvauksen mukaisesti joko verkkovalmennus, kertaluontoisesti toteutettava unipuhelu, imetysohjaus, konsultaatio, kahden viikon kestoinen konsultaatiopaketti tai luento. Tilattavan palvelun kesto rajoittuu 30-90 minuuttiin, 2 viikkoon tai sovittuun luentoaikaan, jonka jälkeen palvelu on toimitettu. 

  3. Asiakas vahvistaa tilauksensa sähköpostitse, puhelimitse, verkkoajanvarauksen, verkkokauppamme tai Facebookin/Instagramin kautta. Palvelun toimitusajankohdasta sovitaan samassa yhteydessä.

  4. Sleep tight -ohjauksissamme asiakkaalla on mahdollisuus perua tai muuttaa tilauksensa sisältöä viimeistään 48 h ennen palvelun sovittua ajankohtaa. Unipuheluissa sekä imetysohjauksessa peruutus tai ajan siirto tulee tehdä viimeistään 24h ennen palvelun sovittua ajankohtaa. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% palvelun hinnasta. 

  5. Asiakas saa laskun palvelun toimituksen jälkeen sähköisesti, laskulla on kahden viikon maksuaika ellei toisin ole sovittu. Myöhästyneistä maksuista peritään viivästyskorkoa normaalin viivästyskorkolain mukaisesti. 

  6. Palvelun konsepti, rakenne ja siihen liittyvät materiaalit ovat Sleepyn omaisuutta ja tekijänoikeuslakien suojaamia. Täten minkään palvelussa saadun materiaalin käyttäminen tai jakaminen sellaisenaan, valmennustarkoituksessa, markkinoinnissa tai kaupallisessa toiminnassa ilman Sleepyn lupaa on kielletty.

  7. Reklamaatiotilanteissa palvelu korvataan tuottamalla palvelu uudestaan tai korvaamalla se vastaavalla toisella Sleepyn palvelulla. Sleepyn korvausvastuu kaikissa tapauksissa rajoittuu palvelusta sillä hetkellä maksettuun summaan.

  8. Tilattava tuote on palvelu lapsen hyvien unien edistämiseksi. Sleepy ei ole millään tavalla vastuussa palvelun johdosta asiakkaan tekemien ratkaisujen ja päätösten taloudellisista, oikeudellisista, henkisistä, terveydellisistä taikka sosiaalisista seuraamuksista.

Sopimusehdot on laadittu Tampereella 14.9.2020. Viimeisin muutos on tehty 1.8.2023. Pidätämme oikeuden sopimusehtojen muutoksiin.

bottom of page