SLEEPYN TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

 

Lasten unikonsultointi Sleepy Oy
y-tunnus: 3155300-3

Yhteys- ja vastuuhenkilö

Sanna Penkki

050 5336117
info@sleepy.fi

  1. Tilattavan palvelu sisältö ja kokonaishinta on kuvattu Sleepyn verkkosivuilla, www.sleepy.fi

  2. Tilattava palvelu on palvelun kuvauksen mukaisesti joko kertaluontoisesti toteutettava konsultaatio, kahden viikon kestoinen konsultaatio paketti tai luento. Tilattavan palvelun kesto rajoittuu 1,5 tuntiin, 2 viikkoon tai sovittuun luentoaikaan, jonka jälkeen palvelu on toimitettu.

  3. Asiakas vahvistaa tilauksensa sähköpostitse, puhelimitse tai Facebookin/instagramin kautta, ja konsultaation toimitusajankohdasta sovitaan myöskin samassa yhteydessä (info@sleepy.fi)

  4. Asiakkaalla on mahdollisuus perua tai muuttaa tilauksensa sisältöä 3 päivää ennen sovittua konsultaatioajankohtaa.

  5. Asiakas saa laskun konsultaation jälkeen sähköisesti, laskulla on 2 viikon maksuaika. Myöhästyneistä maksuista peritään viivästyskorkoa normaalin viivästykorkolain mukaisesti.

  6. Palvelun konsepti, rakenne ja siihen liittyvät materiaalit ovat Sleepyn omaisuutta ja tekijänoikeuslakien suojaamia. Täten minkään palvelussa saadun materiaalin käyttäminen tai jakaminen sellaisenaan, valmennustarkoituksessa, markkinoinnissa tai kaupallisessa toiminnassa ilman Sleepyn lupaa on kielletty.

  7. Reklamaatiotilanteissa virheellinen palvelu korvataan ensisijaisesti tuottamalla palvelu uudestaan tai korvaamalla se vastaavalla toisella Sleepyn palvelulla. Sleepyn korvausvastuu kaikissa tapauksissa rajoittuu palvelusta sillä hetkellä maksettuun summaan.

  8. Tilattava tuote on palvelu vauvan/lapsen terveiden unitottumusten edistämiseksi. Sleepy ei ole millään tavalla vastuussa palvelun johdosta asiakkaan tekemien ratkaisujen ja päätösten taloudellisista, oikeudellisista, henkisistä, terveydellisistä taikka sosiaalisista seuraamuksista.

 

 

Sopimusehdot on laadittu Tampereella 13.9.2020. Pidätämme oikeuden sopimusehtojen muutoksiin.

 

Sleepy, Lasten lempeä unikonsultointi

Suomen ensimmäinen sertifioitu Baby Sleep Consultant -yritys

Uniliiton jäsen

Imetyksen tuki ry jäsen

 

Puhelin: 050 533 6117

                 050 476 7878

Sähköposti: info@sleepy.fi

Seuraa myös univinkkejämme: 

Facebook: UnikonsultointiSleepy

Instagram: sleepy.fi

Autamme perhettäsi paremmille unille, lempeästi!

© 2020 Sleepy