Sleepy, Lasten lempeä unikonsultointi

Maria Österberg

Sertifioitu vauvojen ja lasten unikonsultti, perustaja

Suomen uniliiton jäsen

 

Puhelin: 041 3194260

Sähköposti: maria@sleepy.fi

Seuraa myös univinkkejäni: 

Facebook: UnikonsultointiSleepy

Instagram: sleepy.fi

Unitietoa ja unikonsultointia perheellesi, lempeästi!

© 2019 Sleepy

SLEEPYN TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

 

Unikonsultointi Sleepy
y-tunnus: 2916737-3

Yhteys- ja vastuuhenkilö

Maria Österberg

041 319 4260
maria@sleepy.fi

  1. Tilattavan palvelu sisältö ja kokonaishinta on kuvattu Sleepyn verkkosivuilla, www.sleepy.fi

  2. Tilattava palvelu on palvelun kuvauksen mukaisesti joko kertaluontoisesti toteutettava konsultaatio, kertaluontoisesti toteutettava päiväunisuunnitelma tai kahden viikon kestoinen konsultaatio paketti. Tilattavan palvelun kesto rajoittuu 1,5 tuntiin tai 2 viikkoon, jonka jälkeen palvelu on toimitettu.

  3. Asiakas vahvistaa tilauksensa sähköpostitse, puhelimitse tai Facebookin/instagramin kautta, ja konsultaation toimitusajankohdasta sovitaan myöskin samassa yhteydessä (maria@sleepy.fi)

  4. Asiakkaalla on mahdollisuus perua tai muuttaa tilauksensa sisältöä 2 päivää ennen sovittua konsultaatio ajankohtaa.

  5. Asiakas saa laskun konsultaation jälkeen sähköisesti, laskulla on 2 viikon maksuaika. Myöhästyneistä maksuista peritään viivästyskorkoa normaalin viivästykorkolain mukaisesti.

  6. Palvelun konsepti, rakenne ja siihen liittyvät materiaalit ovat Sleepyn omaisuutta ja tekijänoikeuslakien suojaamia. Täten minkään palvelussa saadun materiaalin käyttäminen tai jakaminen sellaisenaan, valmennustarkoituksessa, markkinoinnissa tai kaupallisessa toiminnassa ilman Sleepyn lupaa on kielletty.

  7. Reklamaatiotilanteissa virheellinen palvelu korvataan ensisijaisesti tuottamalla palvelu uudestaan tai korvaamalla se vastaavalla toisella Sleepyn palvelulla. Sleepyn korvausvastuu kaikissa tapauksissa rajoittuu palvelusta sillä hetkellä maksettuun summaan.

  8. Tilattava tuote on palvelu vauvan/lapsen terveiden unitottumusten edistämiseksi. Sleepy ei ole millään tavalla vastuussa palvelun johdosta asiakkaan tekemien ratkaisujen ja päätösten taloudellisista, oikeudellisista, henkisistä, terveydellisistä taikka sosiaalisista seuraamuksista.

 

 

Sopimusehdot on laadittu Espoossa 1.5.2019. Pidätämme oikeuden sopimusehtojen muutoksiin.