top of page

Uniluennot

Tarjoamme tietoa eri ikäisten lasten unen tukemisesta niin yrityksissä, yhdistyksissä kuin erilaisissa tapahtumissakin.

 

Luentotyylimme on hyvin avoin ja keskusteleva, emme puhu papereista tai pidä pitkiä monologeja. Otamme vanhemmat huomioon ja mukaan keskusteluun. Jätämme aina aikaa myös kysymyksille, sillä haluamme varmistaa, että jokainen osallistuja saa vastauksia juuri niihin kysymyksiin, jotka askarruttavat.

 

Meille on tärkeää, että vanhemmat saavat arvokasta tietoa ja uusia näkökulmia lapsen unen tukemiseen.

Olemme vierailleet muun muassa Monikkoperheet ry:ssä, MIB:ssä, HR-yrityksissä, Lapsimessuilla, MLL:n tapahtumissa, seurakuntien kerhoissa ja lapsiperhekahviloissa.

Lasten uniohjaaja Annukka Sleepy

Kutsu meidät puhumaan

Kaikki luentomme suunnitellaan yksilöllisesti vastaamaan juuri teidän toiveitanne. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

p. 050 476 7878

Uniluentojemme
aiheita

Sleepy lasten uniohjaus

01

5 askelta koko perheen parempiin uniin

Kun lapsen unessa on haasteita ja perheen jaksaminen on kortilla, voi olla hyvin haastavaa tietää, mistä kannattaa lähteä liikkeelle kohti parempia unia. Jaamme viisi helppoa askelta, joiden avulla koko perhe nukkuu paremmin.

03

Sleepyn vinkit rauhallisempiin yöuniin

Herääkö lapsi tiheästi yön aikana tai valvoo pitkiä aikoja? Käymme luennolla muun muassa läpi millainen päivärytmi tukee yöunta, millaisia unirutiineja suosittelemme ja miten päästä kohti rauhallisempia yöunia. Luennon jälkeen sinulla on selkeä suunnitelma miten lähteä liikkeelle lapsen unien kanssa. 

05

Miten luoda vauvalle sopiva päivärytmi

Mistä kannattaa lähteä liikkeelle, kun halutaan luoda vauvalle päivärytmiä? Vastaamme myös seuraaviin meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin; Kannattaako vauvaa herättää päiväunilta, mikä on sopiva illan nukkumaanmenoaika ja mistä tietää, saako vauva riittävästi unta.

02

Miten tukea omaa jaksamista lapsiperhearjessa

Keskustelemme luennolla miten voit tukea omaa jaksamistasi lapsiperhearjessa. Saat konkreettisia vinkkejä ja työkaluja stressin hallintaan sekä oman hyvinvoinnin edistämiseen pikkulapsiarjen keskellä.

04

5 vinkkiä vauhdikkaan taaperoikäisen uniin

Taaperoikäisen lapsen kehityksessä tapahtuu valtavasti ja tämä näkyy usein myös unissa. Pureudumme luennolla turvan tunteeseen, miten voimme vahvistaa sitä ja miksi sillä on niin suuri merkitys yöunien kannalta. Käymme myös läpi keinoja helpottaa illan nukkumaanmenoa ja rauhoittaa öitä.

06

Miten tukea perheen pienimmän unta

Luennolla pureudumme alle neljän kuukauden ikäisen vauvan uneen. Miten voimme tukea vauvan unta uniympäristön ja rutiinien avulla ja millä keinoin nukahtaminen sujuisi rauhallisesti. Millaista ihan pienen vauvan uni on, miten uni kehittyy vauvan kasvaessa ja miten voimme tukea vauvan päivärytmin kehittymistä.

26.png
Mahtava luento!
Pidin erityisesti siitä, miten kerrot unista ja eri tilanteista käytännönläheisesti esimerkkien kautta ja painotat rentoa suhtautumista uniin. Innolla lähden heti kokeilemaan antamiasi vinkkejä.
bottom of page