Sleepyn verkkovalmennukset

Sleepyn Nukutaan paremmin -verkkovalmennukset tarjoavat sinulle selkeitä ohjeita lapsesi unihaasteiden ratkaisemiseen lempeästi. Valmennusten sisältö on jaettu pieniin, selkeisiin osiin jotta valmennuksen seuraaminen olisi helppoa myös lapsiarjen keskellä. Voit aloittaa valmennuksen milloin tahansa ja käydä sitä läpi täysin omaan tahtiisi. Verkkovalmennukset sisältävät 2-3 viikon välein järjestettävät livelähetykset, joissa tarjoamme henkilökohtaista tukea verkkovalmennuksen osallistujille. 

sleepy-08290.jpg

NUKUTAAN PAREMMIN

0-4 kk

69€

Verkkovalmennus odottaville perheille ja tuoreille vanhemmille. 

 

Tässä valmennuksessa saat tietoa ja tukea vauvasi uneen ensimmäisen neljän kuukauden ajalle. Ohjaamme luomaan mahdollisimman hyvät ja turvalliset olosuhteet nukkumiselle, joiden kautta unille rauhoittuminen usein käy helposti. Lisäksi saat konkreettisia neuvoa ja ohjeita esimerkiksi itkuisen vauvan rauhoitteluun ja pitkien iltanukutusten helpottamiseen. Vauvasi on vielä pieni ja tarvitsee sinua, siksi harjoittelu onkin hyvin lempeää ja lapsentahtista.

Valmennus on käytössäsi 2 kk ajan. 

NUKUTAAN PAREMMIN 

4 kk-2 v

79€

Verkkovalmennus vauvojen ja taaperoiden vanhemmille

Avain parempiin uniin piilee usein oikeanlaisessa uniympäristössä, rutiineissa ja päivän rytmityksessä. Valmennus lähteekin rakentamaan näistä pohjaa unille lapsen ikä huomioiden. Lisäksi käymme läpi erilaisia uniharjoittelumenetelmiä, joista voitte valita juuri teidän perheellenne sopivimmat. Käyttämämme lempeät menetelmät perustuvat tutkittuun tietoon lapsen unesta, sekä asiakkaidemme kanssa parhaiksi toteamiimme käytäntöihin.

Valmennuksesta löydät konkreettisia ohjeita ja neuvoja yleisimpiin unihaasteisiin aikaisista aamuista rikkonaisiin yöuniin. 

Valmennus on käytössäsi 3 kk ajan.

sleepy-08806-2.jpg

LAHJAKORTTI

Ilahduta lähimmäistäsi verkkovalmennuksen lahjakortilla.

Tilaat lahjakortin helposti verkkokaupastamme.

Miksi valita Sleepy?

Tuntuuko että tutkitun tiedon ja selkeiden ohjeiden etsiminen ympäripyöreiden neuvojen ja mielipiteiden seasta käy voimille, eikä tähän lapsiarjen keskellä edes riitä aika? Oletko törmännyt arvosteluun ja vähättelyyn etsiessäsi ratkaisua lapsesi yöheräilyyn, haastavaan nukkumaanmenoon tai riittävän oman leposi varmistamiseen? Olemme keränneet tarvitsemasi tiedon helposti jäsenneltyyn muotoon verkkovalmennuksiimme, jotta sinulle jää enemmän aikaa rakkaimpiesi kanssa.

Sleepyn verkkovalmennukset on luotu yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa kattamaan mahdollisimman hyvin kaikentyyppiset unihaasteet. Käyttämämme metodit ovat lempeitä, turvallisia ja huomioivat sekä lapsen, että vanhempien tarpeet. Jokainen lapsi ja perhe on omanlaisensa, verkkovalmennuksistamme löydät useita tapoja lapsen hyvän nukkumisen tukemiseen, joista voit valita juuri teidän perheellenne sopivimmat. Kirjallisen materiaalin lisäksi kaikki osiot on tuotettu videomuotoon, joten voit kuunnella valmennuksia esimerkiksi vaunulenkkien aikana tai juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Videot ovat lyhyitä, joten voit käydä valmennusta läpi omaan tahtiin pieni pala kerrallaan.

Jos jokin jää askarruttamaan tai haluat uniohjaajamme näkemyksen esimerkiksi pienokaisenne iltanukutukseen liittyen, on verkkovalmennukseen osallistuville tarjolla henkilökohtaista tukea. Järjestämme molempien verkkovalmennusten osallistujille livelähetyksen 2-3 viikon välein. Sinun on mahdollista esittää ennakkoon kysymyksiä, joihin uniohjaajamme livessä vastaavat. Aiemmat livet kysymyksineen löydät myös helposti verkkovalmennuksen arkistosta. Tallenteiden sisällysluetteloista löydät helposti käsitellyt aiheet, joten voit käyttää live-tallenteita usein kysyttyjen kysymysten tavoin.

SLEEPYN VERKKOVALMENNUKSET SOPIVAT SINULLE MIKÄLI HALUAT: 

 • Turvallisia ohjeita ja vinkkejä lapsen unihaasteiden ratkaisemiseksi selkeästi koottuna yhteen paikkaan

 • Tietoa lapsen unen kehityksestä, tunnistaaksesi lapsen kehitysvaiheisiin kuuluvia muutoksia nukkumisessa

 • Luotettavan ammattilaisen apua unihaasteiden ratkaisemiseksi

 • Itsenäisesti, omaan tahtiin opiskeltavan kokonaisuuden lapsen unesta

 • Nukkua itse hyvin ja varmistaa perheellesi riittävä lepo lempein keinoin

MONIPUOLISTA OSAAMISTA

Epäiletkö hankalan iltanukutuksen tai itkuisten herätysten syyksi refluksia? Olemme tuoneet verkkovalmennukseen osion, jossa Refluksilapset ry:n perustaja, toimintaterapeutti Annukka Moilanen vastaa yleisimpiin kysymyksiin lapsen refluksista ja sen hoidosta. Videoitu haastattelu on helppo myös kuunnella.

Haluatko tukea lapsesi nukkumista vauvahieronnalla? Verkkovalmennuksistamme löydät selkeitä ohjevideoita helpon vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan tekemiseen kotona. Vyöhyketerapeuttisella hieronnalla on tutkitusti saatu helpotusta vauvan itkuisuuteen ja koliikkiin, ruoansulatusvaivoihin, unenlaatuun sekä levottomuuteen.

Onko sinulla haasteita imetyksessä tai haluatko oppia siitä lisää? Imetysohjaaja ja imetyskouluttaja Riina on koonnut verkkovalmennuksiin Ihmeellinen imetys -tietopaketin, josta löydät tietoa muun muassa:

 • imetyksen hyödyistä

 • tiheän imun kausista

 • yöimetyksistä

 • imetyksen tahdistamisesta sekä lopettamisesta

 • kiinteiden aloituksesta

 • lapsentahtisesta imetyksestä

 • pulloruokinnasta

Suomen ensimmäinen sertifioitu

Baby Sleep Consultant -yritys

Uniliiton jäsen

Imetyksen tuki ry jäsen

 

Yhteystiedot:

 

Puhelin:

Annukka: 050 476 7878

Sanna: 050 533 6117

Sähköposti:

info@sleepy.fi

 • Facebook
 • Instagram

© 2021 Sleepy