top of page

Sleepyn verkkovalmennukset

Sleepyn Nukutaan paremmin -verkkovalmennukset tarjoavat sinulle selkeitä ohjeita lapsesi unihaasteiden ratkaisemiseen lempeästi. Valmennusten sisältö on jaettu pieniin, selkeisiin osiin jotta valmennuksen seuraaminen olisi helppoa myös lapsiarjen keskellä. Voit aloittaa valmennuksen milloin tahansa ja käydä sitä läpi täysin omaan tahtiisi. 

Sleepy verkkovalmennukset
Sleepy verkkovalmennus
Sleepy verkkovalmennus vastasyntyneet

NUKUTAAN PAREMMIN

0-4 kk

69€

Verkkovalmennus odottaville perheille ja tuoreille vanhemmille. 

 

Tässä valmennuksessa saat tietoa ja tukea vauvasi uneen ensimmäisen neljän kuukauden ajalle. Ohjaamme luomaan mahdollisimman hyvät ja turvalliset olosuhteet nukkumiselle, joiden kautta unille rauhoittuminen usein käy helposti. Lisäksi saat konkreettisia neuvoa ja ohjeita esimerkiksi itkuisen vauvan rauhoitteluun ja pitkien iltanukutusten helpottamiseen. Vauvasi on vielä pieni ja tarvitsee sinua, siksi harjoittelu onkin hyvin lempeää ja lapsentahtista.

Valmennus on käytössäsi 2 kk ajan. 

NUKUTAAN PAREMMIN 

4 kk-2 v

79€

Verkkovalmennus vauvojen ja taaperoiden vanhemmille

Avain parempiin uniin piilee usein oikeanlaisessa uniympäristössä, rutiineissa ja päivän rytmityksessä. Valmennus lähteekin rakentamaan näistä pohjaa unille lapsen ikä huomioiden. Lisäksi käymme läpi erilaisia keinoja rauhallisempiin uniin, joista voitte valita juuri teidän perheellenne sopivimmat. Käytäntömme perustuvat tutkittuun tietoon lapsen unesta, sekä satojen asiakkaiden kokemuksella parhaiksi toteamiimme keinoihin.

Valmennuksesta löydät konkreettisia ohjeita ja neuvoja yleisimpiin unihaasteisiin aikaisista aamuista rikkonaisiin yöuniin. 

Valmennus on käytössäsi 3 kk ajan.

Sleepy verkkovalmennus

LAHJAKORTTI

Ilahduta lähimmäistäsi verkkovalmennuksen lahjakortilla.

Tilaat lahjakortin helposti verkkokaupastamme.

Miksi valita Sleepy?

Tuntuuko että tutkitun tiedon ja selkeiden ohjeiden etsiminen ympäripyöreiden neuvojen ja mielipiteiden seasta käy voimille, eikä tähän lapsiarjen keskellä edes riitä aika? Oletko törmännyt arvosteluun ja vähättelyyn etsiessäsi ratkaisua lapsesi yöheräilyyn, haastavaan nukkumaanmenoon tai riittävän oman leposi varmistamiseen? Olemme keränneet tarvitsemasi tiedon helposti jäsenneltyyn muotoon verkkovalmennuksiimme, jotta sinulle jää enemmän aikaa rakkaimpiesi kanssa.

Sleepyn verkkovalmennukset on luotu yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa kattamaan mahdollisimman hyvin kaikentyyppiset unihaasteet. Käyttämämme keinot unien parantamiseksi ovat lempeitä, turvallisia ja huomioivat sekä lapsen, että vanhempien tarpeet. Jokainen lapsi ja perhe on omanlaisensa, verkkovalmennuksistamme löydät useita tapoja lapsen hyvän nukkumisen tukemiseen, joista voit valita juuri teidän perheellenne sopivimmat. Voit käydä valmennusta läpi omaan tahtiin pieni pala kerrallaan.

SLEEPYN VERKKOVALMENNUKSET SOPIVAT SINULLE MIKÄLI HALUAT: 

 • Turvallisia ohjeita ja vinkkejä lapsen unihaasteiden ratkaisemiseksi selkeästi koottuna yhteen paikkaan

 • Tietoa lapsen unen kehityksestä, tunnistaaksesi lapsen kehitysvaiheisiin kuuluvia muutoksia nukkumisessa

 • Luotettavan ammattilaisen apua unihaasteiden ratkaisemiseksi

 • Itsenäisesti, omaan tahtiin opiskeltavan kokonaisuuden lapsen unesta

 • Nukkua itse hyvin ja varmistaa perheellesi riittävä lepo lempein keinoin

MONIPUOLISTA OSAAMISTA

Olemme tuoneet verkkovalmennuksiin kaksi asiantuntijahaastattelua. Videoidut haastattelut on myös helppo kuunnella!

 • Epäiletkö hankalan iltanukutuksen tai itkuisten herätysten syyksi refluksia? Refluksilapset ry:n perustaja, toimintaterapeutti Annukka Moilanen vastaa yleisimpiin kysymyksiin lapsen refluksista ja sen hoidosta.

 • Mitkä ovat lapsen kehityksen suurimmat etapit? Miten nukkumaanmenosta voi tehdä kivaa ja miten iltoja voi rauhoittaa? Vaikuttaako unitapojen muuttaminen lapsen ja vanhemman kiintymyssuhteeseen? Psykologi ja vuorovaikutusterapeutti Leea Mattila vastaa muun muassa näihin kysymyksiin ja jakaa lisäksi parhaat vinkkinsä arkeen tahtoikäisen taaperon kanssa.

Haluatko tukea lapsesi nukkumista vauvahieronnalla? Verkkovalmennuksistamme löydät selkeitä ohjevideoita helpon vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan tekemiseen kotona. Vyöhyketerapeuttisella hieronnalla on tutkitusti saatu helpotusta vauvan itkuisuuteen ja koliikkiin, ruoansulatusvaivoihin, unenlaatuun sekä levottomuuteen.

Onko sinulla haasteita imetyksessä tai haluatko oppia siitä lisää? Imetysohjaaja ja imetyskouluttaja Riina on koonnut verkkovalmennuksiin Ihmeellinen imetys -tietopaketin, josta löydät tietoa muun muassa:

 • imetyksen hyödyistä

 • tiheän imun kausista

 • yöimetyksistä

 • imetyksen tahdistamisesta sekä lopettamisesta

 • kiinteiden aloituksesta

 • lapsentahtisesta imetyksestä

 • pulloruokinnasta

sleepy-08312.jpg

0-4KK 

valmennuksesta sanottua

Täytyy sanoa, että olen erittäin iloinen, että osallistuin kurssille. Olen oppinut vauvan unesta tosi paljon ja saanut hyviä vinkkejä. Todella monipuolisesti tietoa ja selkeitä ohjeita. Myös kysymysliveistä ollut paljon hyötyä, kun on saanut kysyä mieleen heränneitä ajatuksia ja saanut ongelmatilanteisiin hyviä ohjeita kokeiltavaksi. En voi kuin suositella kurssia ja iso kiitos teille :)

bottom of page