top of page

Kaipaatko luotettavaa tietoa ja tukea yösyöttöjen vähentämiseen tai lopettamiseen?

Yösyöttöjen vähentäminen ja lopettaminen -verkkoluentosarja on suunniteltu sinulle, joka haluat vähentää lapsen yösyöttöjä tai lopettaa ne kokonaan – ja tehdä sen juuri teidän tilanteeseen sopivalla tavalla.

ALOITA YÖSYÖTTÖJEN VÄHENTÄMINEN AVULLAMME HINTAAN 39,90 €!
höyhen
höyhen
Imetys (2).png

Tiedämme, miten vaikeaa yösyöttöjen vähentäminen tai lopettaminen voi olla...

Some ja keskustelupalstat vilisevät ristiriitaisia ohjeita yösyöttöjen purkamiseen. Väsyneenä, neuvojen ristitulessa rämpiessä voi olla vaikea erottaa, mihin tietoon luottaa ja mikä tapa sopisi parhaiten omalle lapselle.

Lisäksi jokainen perhe on erilainen, ja yksi ja sama tapa ei toimi kaikille.

Halusimme helpottaa tilannettasi ja luoda verkkoluentosarjan, joka tarjoaa tutkittuun tietoon perustuvia, konkreettisia ohjeita, jotka auttavat sinua tekemään päätöksiä omalle perheellesi sopivalla tavalla. Tarjoamme sinulle useita eri vaihtoehtoja, joista voit valita juuri teille parhaiten sopivan tavan.

Valmennuksen takana olen minä, Annukka, lasten uniohjaaja ja imetysohjaaja. Olen auttanut tuhansia perheitä nukkumaan paremmin – ja nyt haluan auttaa myös teidän perhettä saamaan levollisemmat yöt.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tämä verkkoluento sopii sinulle täydellisesti, jos...

äiti ja taapero

Olet lukenut aiheesta paljon, mutta et tiedä miten aloittaa. Kaipaat selkeää, juuri teidän perheeseen ja tilanteeseen sopivaa ohjeistusta.

Haluat selkeät ja konkreettiset ohjeet, jotka toimivat. 


Koet olevasi neuvojen ristitulessa etkä tiedä mihin luottaa. Tarvitset luotettavaa, tutkittuun tietoon perustuvaa opastusta.

✓ Olet epävarma mikä lähestymistapa sopii omalle lapselle. Haluat tietoa eri vaihtoehdoista sekä saada varmuutta ja luottamusta.

 

Olet ehkä kokeillut jo jotain, mikä ei ole tuntunut hyvältä tai ei ole toiminut, ja nyt mietit, miten edetä.

 

Asia ei ole ajankohtainen juuri nyt, mutta haluat valmistautua jatkoon.

Tule mukaan Yösyöttöjen vähentäminen ja lopettaminen -verkkoluennolle ja saat...

Vähennettyä yösyöttöjä tai lopetettua ne kokonaan, omassa tahdissasi ja juuri teidän perheelle sopivalla tavalla.


Konkreettiset ohjeet, jotka toimivat.

 

✓ Rauhallisemmat yöunet koko perheelle.

 

Tukea ja varmuutta ennen kuin aloitat.

 

Uusia lähestymistapoja.

5 videota yösyöttöjen vähentämisestä, jotka voit katsoa tai kuunnella silloin kun sinulle parhaiten sopii.

✓ Kattavan Q&A osion, josta löydät vastauksia yleisimpiin kysyttyihin kysymyksiin.

vauvan imetys

Verkkoluentosarjamme sisältää 5 videota seuraavista aiheista:

1.

Mistä tietää, voiko syöttöihin puuttua?

2.

Mitä ottaa huomioon ennen kuin aloitat?

3.

Käytäntö ja erilaiset lähestymistavat

4.

Muut muutokset

5.

Yövieroituksen
jälkeen

TULE MUKAAN

Oletko valmis vaihtamaan jatkuvat yöheräilyt rauhallisiin öihin?

Verkkoluennon hinta vain 39,90 €

Saat samalla hinnalla käyttöösi 5 videota. Suoritettuasi oston verkkokaupassa, saat sähköpostiisi linkin, josta pääset katsomaan videot omassa tahdissa.

26.png
Ihan mielettömän hyvä ja kattava paketti! Sain tästä niin paljon uskoa ja luottamusta lähteä vähentämään meidän 6 kk ikäisen syöttöjä (joita oli 4-5 yössä). Päästiin kahteen syöttöön hyvin nopeasti ja unipätkät pidentyivät 1-2 h jopa 4-5 h! Kiitos koko meidän perheen puolesta, nukutaan kaikki nyt niin paljon paremmin!

Usein kysyttyä

Minkä ikäiselle lapselle ohjeet sopivat?

Verkkoluentokokonaisuutemme on suunniteltu perheille, joiden lapset ovat 6 kuukauden iästä ylöspäin aina taaperoikään saakka.

Löytyykö ohjeet pulloruokitulle vauvalle?

Kyllä, materiaalista löydät ohjeet myös pulloruokitulle vauvalle maitomäärän vähentämiseen ja syöttöjen lopettamiseen. 

Meillä on 1v 3kk ikäinen voimakastahtoinen taapero, jolta haluaisimme lopettaa yhden viimeisen yösyötön kokonaan. Olemme kokeilleet tätä jo muutamia kertoja ja aina lopettaneet kesken. Voisimmeko onnistua tämän materiaalin avulla vai kannattaako odottaa ja antaa ajan kulua?

Jos haluatte kokeilla syötön poisjääntiä uudelleen, olen varma, että materiaalistamme on teille apua! Taaperoikäisen lapsen kanssa yösyöttöjen poisjäänti on erilaista kuin pienemmän vauvan kanssa ja voi tuntua haastavalta. Myös tahtoikä nostaa päätään ja tuo tilanteeseen oman lisämausteensa. Olemme koonneet materiaaliin paljon erilaisia vinkkejä, jotka auttavat sekä taaperoa, että vanhempaa muutoksessa.

Vauva nukkuu tällä hetkellä perhepedissä, tuleeko hänet siirtää samalla omaan sänkyyn vai voiko syöttöjä vähentää tai lopettaa niin, että hän jatkaisi vieressä nukkumista?

Voit hyvin jatkaa lapsen vieressä nukkumista, samalla kun vähennät yöstä syöttöjä tai lopetat ne kokonaan. Kaikista tärkeintä on valita sellainen lähestymistapa, joka tuntuu sinusta sopivalta ja lapsesi tämän hetken tarpeisiin sopivalta. Materiaalista löydät lähestymistavat sekä perhepedissä nukkuville, että omassa sängyssä nukkuvien lasten syöttöjen vähentämiseen tai lopettamiseen. 

Olen lukenut jo paljon aiheesta, mitä uutta saan videoista?

Olemme koonneet materiaalia pitkän kokemuksemme ja asiakaspalautteemme perusteella. Tämä verkkoluento ei tarjoa sinulle vain yhtä tapaa miten toimia yöllä, vaan kattavan kokonaisuuden mitä ottaa huomioon, eri vaihtoehtoja miten edetä ja mitä odottaa.

Esitelläänkö videoissa yksi menetelmä tai unikouluvaihtoehto?

Ei, saat lukuisia eri vaihtoehtoja miten edetä ja pääset valitsemaan sen, jonka koet sopivan parhaiten sinulle ja lapsellesi.

Kuinka pitkään videot ovat katsottavissa?

Videot ovat käytettävissäsi ikuisesti. Voit kuunnella ja palata niihin niin monta kertaa kuin haluat.

Voinko maksaa osissa?

Valitse maksuvaihtoehdoista Klarna ja pääset valitsemaan sinulle sopivan maksuerän.

19.png

Oletko kyllästynyt rämpimään neuvojen ristitulessa? Haluatko saada konkreettiset ohjeet, jotka sopivat juuri teidän tilanteeseen?

bottom of page