top of page
Sleepy uniohjaus palvelut kuvitus

Unipuhelut

Voit varata ajan unipuheluun suoraan verkkoajanvarauksestamme

Sleepy uniohjaus palvelut kuvitus

UNIPUHELUT

syntymästä aina 4 v ikään saakka

30 min 49€

60 min 89€

Laskutamme toteutuneen ajan mukaan.

Puheluihin sisältyy lisäksi 15 min seurantapuhelu

Kaipaatko apua tai neuvoja nopeasti tilanteeseenne?

Pienempiä unihaasteita voidaan ratkaista helposti Sleepyn unipuhelussa. 

Esimerkkejä unipuhelun aiheista:

 

  • Päivärytmi - lapselle sopivan rytmin ja unen määrän löytäminen, päiväunisiirtymät

  • Yöheräilyt - miten päästä kohti rauhallisempia öitä

  • Siirtyminen omaan sänkyyn tai juniorsänkyyn

  • Uni ja muutokset arjessa - päivähoidon aloitus, sisaruksen syntymä, muutto

  • Eroahdistus 

  • Unitaantumat

 

Seurantapuhelu:

Palveluun sisältyy 15 min seurantapuhelu, joka pidetään noin kaksi viikkoa varsinaisen puhelun jälkeen. Seurantapuhelussa varmistamme, että unet ovat menneet toivottuun suuntaan ja samalla pääset kysymään mieleen tulleita kysymyksiä. Tarvittaessa teemme tarkennuksia jatkoon. 

"Unipuheluaika seurantapuhelulla oli kyllä tosi hyvä palvelu. Jos joskus vielä tulee tarve niin otan samanlaisen setin uudestaan!"

unipuhelu

Miten palvelu etenee?

9_edited.png

Ajanvaraus

Siirry ajanvaraukseemme, josta pääset valitsemaan juuri sinulle sopivan ajan helposti ja nopeasti. Mikäli kalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa tai mietit vielä, mikä palvelu sopisi juuri sinun perheesi tilanteeseen parhaiten, ota yhteyttä Annukkaan joko puhelimitse 0504767878 tai sähköpostitse annukka@sleepy.fi 

5_edited.png

Lisätiedot

Varausta tehdessäsi, kirjoita lyhyesti lisätietokenttään mistä uniasiasta haluat kanssamme jutella. Luemme tiedot jo etukäteen, jotta meille jää sinun kanssa enemmän aikaa itse puheluun. 

7_edited.png

Puhelu

Soitamme sinulle varattuna ajankohtana. Jutellaan kaikessa rauhassa teidän perheen tilanteesta ja tehdään yhdessä suunnitelmaa jatkoon. Huomaathan, että puhelu voi tulla tuntemattomasta numerosta.

3_edited.png

Seurantapuhelu

 Pääset varaamaan seurantapuhelun helposti verkkoajanvarauksestamme, kun sinulle parhaiten sopii tai voimme varata ajan yhdessä heti ensimmäisen puhelun yhteydessä. 

Lasku saapuu sinulle sähköpostiin viikon sisällä ensimmäisestä puhelusta. Postimme saattavat joskus eksyä roskaposti- tai tarjouskansioon, kurkkaathan siis vielä nämä.

Organic Cotton
Sain todella hyviä ja konkreettisia neuvoja jo lyhyen puhelun aikana. Minut kohdattiin empaattisesti ja puhelun jälkeen jäi tosi hyvä mieli :) vaikka olin lukenut ennestään paljon univinkkejä, niin puhelun aikana sain juuri meidän tilanteeseen apuja.
bottom of page