Palvelumme

Varaa oma konsultaatiosi

yhteydenottolomakkeella,

sähköpostilla tai soittamalle meille

UNIPUHELUT

4 kk-4 v ikäisten lasten vanhemmille

30 min 49€

60 min 89€

Kaipaatko apua tai neuvoja nopeasti tilanteeseenne? Pienempiä unihaasteita voidaan ratkaista helposti Sleepyn unipuhelussa. 

Onko lapsesi vähentämässä päiväunien määrää esimerkiksi yksiin päiväuniin tai kenties lopettamassa päiväunien nukkumista kokonaan? Onko teillä aika siirtyä omaan sänkyyn tai juniorsänkyyn? Aloittaako lapsi päivähoidossa?

Kaipaatko vinkkejä eroahdistuksen tai unitaantuman selättämiseen?

Unipuhelussa käymme toiveiden mukaisesti tilannetta läpi ja saatte ohjeita sekä vinkkejä jatkoon. Puhelun mukana ei tule kirjallista materiaalia.

Laskutus toteutuneen ajan mukaan.

sleepy-08162.jpg
sleepy-08802.jpg

SLEEP TIGHT:

4 kk-4 v ikäisten lasten vanhemmille

1,5 h puhelu ja henkilökohtainen unisuunnitelma

149€

Ohjaus ja suunnitelma rakennetaan henkilökohtaisesti juuri teidän perheenne tilanteen ja toiveiden mukaisesti. Varaamme yhdessä ajan 1,5h puhelulle, jota ennen unikonsulttimme tutustuu täyttämäänne esitietolomakkeeseen sekä perheenne tilanteeseen ja tekee henkilökohtaisen unisuunnitelman. Puhelun/videopuhelun aikana käymme yhdessä suunnitelman läpi ja unikonsulttimme vastaa puhelun aikana heränneisiin kysymyksiinne. Puhelun jälkeen saat kattavan unisuunnitelman ohjeineen sähköpostiisi. Henkilökohtaisen unisuunnitelman avulla pääsette aloittamaan lempeän, juuri teidän perheellenne parhaiten sopivan harjoittelun unien parantamiseksi.

Sisaruslisä +50€

(sisältää suunnitelman molemmille lapsille)

SLEEP TIGHT SUPPORT:

4 kk-4 v ikäisten lasten vanhemmille

1,5 h puhelu, henkilökohtainen

unisuunnitelma ja 2 viikon jälkituki

299€

Haasteita pitkien nukutusten, yöheräilyjen, rikkonaisten öiden, aikaisten aamuherätysten tai vaikkapa päiväunien katkonaisuuden kanssa?

Tarvitsetko tukea ja tsemppausta harjoitteluun? 

Ohjaus ja suunnitelma rakennetaan henkilökohtaisesti juuri teidän perheenne tilanteen mukaan. Varaamme yhdessä ajan 1,5h puhelulle, jota ennen unikonsulttimme tutustuu täyttämäänne esitietolomakkeeseen sekä perheenne tilanteeseen ja tekee teille henkilökohtaisen unisuunnitelman. Puhelun/videopuhelun aikana käymme yhdessä suunnitelman läpi ja unikonsulttimme vastaa puhelun aikana heränneisiin kysymyksiinne. Puhelun jälkeen saat unisuunnitelman ohjeineen sähköpostiisi. Henkilökohtaisen unisuunnitelman avulla pääsemme yhdessä aloittamaan lempeän, juuri teille parhaiten sopivan harjoittelun. Tämän jälkeen tuemme teitä suunnitelman läpiviennissä 2 viikon ajan, vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin sekä teemme tarvittaessa muutoksia suunnitelmaan.

Sisaruslisä +70€ (sisältää suunnitelman ja jälkituen molemmille lapsille)

01_edited.jpg
motherhood_annukka025.jpg

SLEEP TIGHT BABY:

Vastasyntyneen unikonsultaatio

Odottaville sekä 0-3 kk ikäisten

vauvojen vanhemmille

1,5 h puhelu, henkilökohtainen unisuunnitelma

129€

Lempeä ja lapsentahtinen ohjaus vastasyntyneelle.

Konsultaation aikana saat konkreettisia ja heti toteutettavia neuvoja siitä, kuinka tukea vauvasi unitottumusten kehittymistä niin uniympäristön, päivän rytmityksen kuin ruokailujenkin osalta. Saat lisäksi arvokasta tietoa siitä, miten lapsesi uni kehittyy hänen kasvaessaan ja miten jatkaa jo opittujen hyvien unien tukemista myös vauvasi varttuessa.

Ohjaus ja suunnitelma rakennetaan henkilökohtaisesti juuri teidän perheenne tilanteen mukaan. Varaamme yhdessä ajan 1,5h puhelulle, jota ennen unikonsulttimme tutustuu täyttämäänne esitietolomakkeeseen, perheenne tilanteeseen ja tekee henkilökohtaisen unisuunnitelman. Puhelun/videopuhelun aikana käymme yhdessä suunnitelman läpi ja unikonsulttimme vastaa puhelun aikana heränneisiin kysymyksiinne. Puhelun jälkeen saat unisuunnitelman ohjeineen sähköpostiisi. 

 

ETÄ-IMETYSVASTAANOTTO 1h

69€

Kaipaatko henkilökohtaista tukea ja neuvoa imetykseen liittyen? Imetysvastaanotolla on mahdollista käsitellä muun muassa seuraavia aiheita: imetysasennot, vauvan imuote, maitomäärien lisääminen, lisämaitojen anto ja purku, maidon lypsäminen ja pumppaus, imetyskipu, haavaumat rinnanpäissä, imetyksen vähentäminen tai lopettaminen sekä tulevaan imetykseen valmistautuminen. 

 

Vastaanotto tapahtuu toistaiseksi videoyhteydellä (Zoom tai Whatsapp). Imetyksen havainnollistamista helpottaa, mikäli kumppani tai tukihenkilö on mukana vastaanotolla. 

Vastaanottoa pitää terveydenhoitajamme Riina, jolla on usean vuoden kokemus äitiys- ja lastenneuvolatyöstä. Riina on WHO:n imetysohjaaja sekä imetyskouluttaja.  

sleepy-08710.jpg
 

Muut palvelut

LAHJAKORTTI

Ilahduta lähimmäistäsi Sleepyn lahjakortilla.

Tilaat lahjakortin helposti verkkokaupastamme.

VYÖHYKETERAPEUTTINEN VAUVAHIERONTA 

Tällä hetkellä emme tee kotikäyntejä.

Saat vinkkejä vauvan vyöhyketerapeuttiseen vauvahierontaan

henkilökohtaisten konsultaatioiden yhteydessä. Löydät kattavat ohjevideot hieronnasta myös molemmista verkkovalmennuksistamme.

NUKUTAAN PAREMMIN -uniluennot

Unesta ja nukkumisesta puhuminen on intohimomme;

Järjestämme erillisiä, räätälöityjä uniluentoja hyvistä unista kiinnostuneille ryhmille.

Toistaiseksi järjestämme uniluennot Zoom-yhteydellä.

Kysy lisää info@sleepy.fi.

Kaikki edellä mainitut palvelut saatavilla myös englanniksi.

Asiakaskokemuksia

isaac-del-toro-b1NsVYklP6g-unsplash.jpg

Olen kyllä iloinen, että päätettiin hankkia apua nukkumisen harjoitteluun, tässä vaiheessa tämä oli paras mahdollinen panostus meidän vanhempien hyvinvointiin. Vaikka harjoittelua on vielä varmasti edessä, niin en olisi uskonut, että pääsemme näin

hyvään tilanteeseen. 

pexels-kristina-paukshtite-3270224.jpg

Vinkkisi ja tukesi tiukkoina hetkinä on saanut meidät uskomaan,

että voimme onnistua.

Tämä on meidän perheelle

niin suuri helpotus ja edistysaskel, että sitä ei voi sanoin kyllin kuvata.

shutterstock_40288462.jpg

Kiitos avusta ja tsemppauksesta!  Oma jaksaminen on parantunut aivan älyttömästi ja vähän harmittaa etten aiemmin hakenut apua. Nukkuminen on taas kivaa eikä illalla nukkumaanmeno ahdista kun tietää että saa nukkua eikä tarvitse tunnin välein herätä.

Suomen ensimmäinen sertifioitu

Baby Sleep Consultant -yritys

Uniliiton jäsen

Imetyksen tuki ry jäsen

 

Yhteystiedot:

 

Puhelin:

Annukka: 050 476 7878

Sanna: 050 533 6117

Sähköposti:

info@sleepy.fi

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 Sleepy