Sleepy palvelut kuvitus

Palvelumme

Voit varata ajan suoraan verkkoajanvarauksestamme

Sleepy palvelut kuvitus
Sleepy palvelut kuvitus

Tai voit olla meihin yhteydessä 

yhteydenottolomakkeella,

sähköpostilla tai soittamalla.

Kotikäynnit Pirkanmaan alueella.

UNIPUHELUT

4 kk-4 v ikäisten lasten vanhemmille

30 min 49€

60 min 89€

Kaipaatko apua tai neuvoja nopeasti tilanteeseenne? Pienempiä unihaasteita voidaan ratkaista helposti Sleepyn unipuhelussa. 

Onko lapsesi vähentämässä päiväunien määrää esimerkiksi yksiin päiväuniin tai kenties lopettamassa päiväunien nukkumista kokonaan? Onko teillä aika siirtyä omaan sänkyyn tai juniorsänkyyn? Aloittaako lapsi päivähoidossa?

Kaipaatko vinkkejä eroahdistuksen tai unitaantuman kanssa?

Tutustumme tilanteeseenne ja toiveisiinne ennen unipuhelua, jotta pääsemme heti asiaan ja voit esittää puhelun aikana lisäkysymyksiä. Saat puhelun jälkeen tiivistelmän läpikäydyistä asioista sähköpostitse, jotta voit keskittyä rauhassa puheluun kirjoittamisen sijaan. 

Laskutus toteutuneen ajan mukaan.

Unipuheluista saamiemme palautteiden keskiarvo on 4.9/5

Unipuhelu Sleepy
Sleep tight uniohjaus

SLEEP TIGHT:

4 kk-4 v ikäisten lasten vanhemmille

1,5 h puhelu ja henkilökohtainen unisuunnitelma

149€

Mahdollista maksaa myös osissa.

Ohjaus ja suunnitelma rakennetaan henkilökohtaisesti juuri teidän perheenne tilanteen ja toiveiden mukaisesti. Varaamme yhdessä ajan 1,5h puhelulle, jota ennen unikonsulttimme tutustuu täyttämäänne esitietolomakkeeseen sekä perheenne tilanteeseen ja tekee henkilökohtaisen unisuunnitelman. Puhelun/videopuhelun aikana käymme yhdessä suunnitelman läpi ja unikonsulttimme vastaa puhelun aikana heränneisiin kysymyksiinne. Puhelun jälkeen saat kattavan unisuunnitelman ohjeineen sähköpostiisi. Henkilökohtaisen suunnitelman avulla pääsette aloittamaan lempeän, juuri teidän perheellenne parhaiten sopivan harjoittelun unien parantamiseksi.

Sisaruslisä +50€

(sisältää suunnitelman molemmille lapsille)

 

SLEEP TIGHT SUPPORT:

4 kk-4 v ikäisten lasten vanhemmille

1,5 h puhelu, henkilökohtainen

unisuunnitelma ja 2 viikon jälkituki

299€

Mahdollista maksaa myös osissa.

Haasteita pitkien nukutusten, yöheräilyjen, rikkonaisten öiden, aikaisten aamuherätysten tai vaikkapa päiväunien katkonaisuuden kanssa?

Haluatko selkeät ohjeet ja ammattilaisen tuen harjoitteluun? 

Ohjaus ja suunnitelma rakennetaan henkilökohtaisesti juuri teidän perheenne tilanteen mukaan. Varaamme yhdessä ajan 1,5h puhelulle, jota ennen unikonsulttimme tutustuu täyttämäänne esitietolomakkeeseen sekä perheenne tilanteeseen ja tekee teille henkilökohtaisen unisuunnitelman. Puhelun/videopuhelun aikana käymme yhdessä suunnitelman läpi ja unikonsulttimme vastaa puhelun aikana heränneisiin kysymyksiinne. Puhelun jälkeen saat unisuunnitelman ohjeineen sähköpostiisi. Henkilökohtaisen unisuunnitelman avulla pääsemme yhdessä aloittamaan lempeän, juuri teille parhaiten sopivan harjoittelun. Tämän jälkeen tuemme teitä suunnitelman läpiviennissä 2 viikon ajan. Olemme alkuun sähköpostitse yhteydessä päivittäin ja sen jälkeen joka toinen päivä. Voit kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä ja voimme sovittaessa olla yhteydessä myös puhelimitse. Ensimmäisenä iltana olemme WhatsAppin kautta tukenasi iltanukutuksen ajan tarvittaessa klo 22 asti. Lisäksi muokkaamme tarvittaessa suunnitelmaa jälkituen aikana.

Sisaruslisä +70€ (sisältää suunnitelman ja jälkituen molemmille lapsille)

uniohjaus jälkituki
uniohjaus vauva

SLEEP TIGHT BABY:

Vastasyntyneen unikonsultaatio

Odottaville sekä 0-3 kk ikäisten

vauvojen vanhemmille

1,5 h puhelu, henkilökohtainen unisuunnitelma

129€

Mahdollista maksaa myös osissa.

Lempeä ja lapsentahtinen ohjaus vastasyntyneelle.

Konsultaation aikana saat konkreettisia ja heti toteutettavia neuvoja siitä, kuinka tukea vauvasi unitottumusten kehittymistä niin uniympäristön, päivän rytmityksen kuin ruokailujenkin osalta. Saat lisäksi arvokasta tietoa siitä, miten lapsesi uni kehittyy hänen kasvaessaan ja miten jatkaa jo opittujen hyvien unien tukemista myös vauvasi varttuessa.

Ohjaus ja suunnitelma rakennetaan henkilökohtaisesti juuri teidän perheenne tilanteen mukaan. Varaamme yhdessä ajan 1,5h puhelulle, jota ennen unikonsulttimme tutustuu täyttämäänne esitietolomakkeeseen, perheenne tilanteeseen ja tekee henkilökohtaisen unisuunnitelman. Puhelun/videopuhelun aikana käymme yhdessä suunnitelman läpi ja unikonsulttimme vastaa puhelun aikana heränneisiin kysymyksiinne. Puhelun jälkeen saat unisuunnitelman ohjeineen sähköpostiisi. 

 

ETÄ-IMETYSVASTAANOTTO 1h

69€

Kaipaatko henkilökohtaista tukea ja neuvoa imetykseen liittyen? Imetysvastaanotolla on mahdollista käsitellä muun muassa seuraavia aiheita: imetysasennot, vauvan imuote, maitomäärien lisääminen, lisämaitojen anto ja purku, maidon lypsäminen ja pumppaus, imetyskipu, haavaumat rinnanpäissä, imetyksen vähentäminen tai lopettaminen sekä tulevaan imetykseen valmistautuminen. 

 

Vastaanotto tapahtuu toistaiseksi videoyhteydellä (Zoom tai Whatsapp). Imetyksen havainnollistamista helpottaa, mikäli kumppani tai tukihenkilö voi olla mukana. Vastaanotto voidaan toteuttaa myös tavallisena puheluna, mikäli ei ole tarpeen tarkkailla imetysasentoa, imuotetta tai rinnanpäiden kuntoa. Vastaanotto sisältää myös kuulumisten vaihdon sähköpostitse noin viikon sisällä vastaanotosta.

Vastaanottoa pitää terveydenhoitajamme Riina, jolla on usean vuoden kokemus äitiys- ja lastenneuvolatyöstä. Riina on WHO:n imetysohjaaja sekä imetyskouluttaja.  

imetysohjaus Sleepy
 

Muut palvelut

LAHJAKORTTI

Ilahduta lähimmäistäsi Sleepyn lahjakortilla.

Tilaat lahjakortin helposti verkkokaupastamme.

VYÖHYKETERAPEUTTINEN VAUVAHIERONTA 

Saat vinkkejä vauvan vyöhyketerapeuttiseen vauvahierontaan

henkilökohtaisten konsultaatioiden yhteydessä. Löydät kattavat ohjevideot hieronnasta myös molemmista verkkovalmennuksistamme.

NUKUTAAN PAREMMIN -uniluennot

Unesta ja nukkumisesta puhuminen on intohimomme;

Järjestämme erillisiä, räätälöityjä uniluentoja hyvistä unista kiinnostuneille ryhmille.

Toistaiseksi järjestämme uniluennot Zoom-yhteydellä.

Kysy lisää info@sleepy.fi.

Kaikki edellä mainitut palvelut saatavilla myös englanniksi.

Uniohjaus muut palvelut kuvitus
Sleepy muut palvelut kuvitus
sleepy-08235.jpg

asiakaskokemuksia

30 min unipuhelussa käytiin kattavasti läpi meidän tilanne ja siihen liittyviä vaihtoehtoja ja sain hyvän suunnitelman miten jatkaa eteenpäin. Ystävällistä ja välittävää palvelua, kiitos!