top of page
Sleepy lasten uniohjaus palvelut kuvitus.

Uniohjaukset

Voit varata ajan uniohjaukseen suoraan verkkoajanvarauksestamme

Sleepy lasten uniohjaus palvelut kuvitus.

SLEEP TIGHT:

Uniohjaus 4 kk-4 v ikäisten lasten vanhemmille

1,5 h puhelu ja henkilökohtainen unisuunnitelma

149€

Mahdollista maksaa myös osissa.

Uniohjaus ja suunnitelma rakennetaan henkilökohtaisesti ja yksilöllisesti juuri teidän lasta ja perhettä varten. Otamme aina huomioon lapsen iän, kehitysvaiheen, temperamentin, perheen elämäntilanteen ja toiveet.

 

Varaamme yhdessä ajan 1,5h puhelulle, jota ennen tutustumme täyttämäänne esitietolomakkeeseen sekä perheenne tilanteeseen. Puhelun/videopuhelun aikana rakennamme yhdessä teidän tilanteeseen sopivan unisuunnitelman ja käymme sen yhdessä huolella läpi. Puhelun aikana pääset kysymään mieleesi heränneitä kysymyksiä. Saat kirjallisen unisuunnitelman sähköpostiisi viimeistään seuraavan päivän aikana. Henkilökohtaisen suunnitelman avulla pääsette aloittamaan matkan kohti rauhallisia unia juuri teille parhaiten sopivalla tavalla. 

Sisaruslisä +50€

(sisältää suunnitelman molemmille lapsille)

Lapsen uni. Taaperon uniohjaus.
Lapsen uni. Lapsen uniohjaus.

SLEEP TIGHT SUPPORT:

Uniohjaus 4 kk-4 v ikäisten lasten vanhemmille

1,5 h puhelu, henkilökohtainen

unisuunnitelma ja 2-3 viikon jälkituki

299€

Mahdollista maksaa myös osissa.

Haasteita pitkien nukutusten, yöheräilyjen, rikkonaisten öiden, aikaisten aamuherätysten tai vaikkapa päiväunien katkonaisuuden kanssa?

Haluatko selkeät ohjeet ja ammattilaisen tuen harjoitteluun? 

Uniohjaus ja suunnitelma rakennetaan henkilökohtaisesti juuri teidän perheenne tilanteen mukaan. Varaamme yhdessä ajan 1,5h puhelulle, jota ennen tutustumme täyttämäänne esitietolomakkeeseen sekä perheenne tilanteeseen. Puhelun/videopuhelun aikana rakennamme yhdessä teille sopivan unisuunnitelman, käymme sen yhdessä läpi sekä vastaamme puhelun aikana heränneisiin kysymyksiinne. Saat unisuunnitelman sähköpostiisi viimeistään seuraavan päivän aikana. Henkilökohtaisen unisuunnitelman avulla pääsemme yhdessä kohti rauhallisia unia teille parhaiten sopivalla tavalla. Tuemme sinua ja perhettäsi 2-3 viikon ajan sähköpostin tai Whatsapp:n välityksellä. Olemme alkuun yhteydessä päivittäin ja sen jälkeen joka toinen päivä. Voit kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä ja lisäksi muokkaamme tarvittaessa suunnitelmaa jälkituen aikana.

Sisaruslisä +70€ (sisältää suunnitelman ja jälkituen molemmille lapsille)

SLEEP TIGHT BABY:

Vastasyntyneen uniohjaus

Odottaville sekä 0-3 kk ikäisten

vauvojen vanhemmille

1,5 h puhelu, henkilökohtainen unisuunnitelma

129€

Mahdollista maksaa myös osissa.

Lempeä ja lapsentahtinen uniohjaus vastasyntyneelle.

Uniohjauksen aikana saat konkreettisia ja heti toteutettavia neuvoja siitä, kuinka tukea vauvasi unitottumusten kehittymistä niin uniympäristön, päivän rytmityksen kuin ruokailujenkin osalta. Saat lisäksi arvokasta tietoa siitä, miten lapsesi uni kehittyy hänen kasvaessaan ja miten jatkaa hyvien unien tukemista myös vauvasi varttuessa.

Uniohjaus ja suunnitelma rakennetaan henkilökohtaisesti juuri teidän perheenne tilanteen mukaan. Varaamme yhdessä ajan 1,5h puhelulle, jota ennen tutustumme täyttämäänne esitietolomakkeeseen ja perheenne tilanteeseen. Puhelun/videopuhelun aikana rakennamme teille unisuunnitelman jatkoon, käymme yhdessä suunnitelman läpi ja vastaamme puhelun aikana heränneisiin kysymyksiinne. Saat unisuunnitelman sähköpostiisi viimeistään seuraavana päivänä. 

Lapsen uni. Vastasyntyneen uniohjaus.

Miten palvelu etenee?

9_edited.png

Ajanvaraus

Varaa aika helposti ja nopeasti suoraan ajanvaraussivultamme. Mikäli kalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa tai mietit vielä, mikä palvelu sopisi juuri sinun perheesi tilanteeseen parhaiten,

soita tai laita viestiä suoraan Annukalle

p. 050 476 7878 tai annukka@sleepy.fi 

5_edited.png

Lisätiedot

Varattuasi ajan, saat sähköpostiisi esitietolomakkeen 24 h kuluessa. Täytä lomake kaikessa rauhassa ja palauta se viimeistään ohjausta edeltävänä päivänä sähköpostiimme. Lomakkeella voit valita myös sinulle sopivan yhteydenottotavan (puhelu tai Google Meets -videoneuvottelu)

7_edited.png

Ohjaus

Otamme sinuun yhteyttä varattuna aikana sovitun mukaisesti joko puhelimitse tai Google Meets -yhteydellä. Jutellaan kaikessa rauhassa teidän perheen tilanteesta ja tehdään yhdessä suunnitelma jatkoa varten. Huomaathan, että puhelu voi tulla tuntemattomasta numerosta.

3_edited.png

Suunnitelma

Ohjauksen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse kirjallisen unisuunnitelman viimeistään seuraavana arkipäivänä (ellei muuta ole sovittu). Lasku saapuu sinulle sähköpostiin viikon kuluessa ohjauksestamme. Postimme saattavat joskus eksyä roskaposti- tai tarjouskansioon, kurkkaathan vielä nämä.

26.png
 Kiitos Annukka, kun kohtasit meidän perheen unipuhelussa empatialla ja ymmärryksellä. Olet selkeästi työllesi omistautunut ja asiakkaan tilanteesta aidosti kiinnostunut. Saimme sinulta ison avun ja mikä ihaninta, perheessämme nukutaan taas.

Kiitos kiitos kiitos ♡

bottom of page