Sleepy uniohjaus palvelut kuvitus

Uniohjaukset

Voit varata ajan uniohjaukseen suoraan verkkoajanvarauksestamme

Sleepy uniohjaus palvelut kuvitus

SLEEP TIGHT:

Uniohjaus 4 kk-4 v ikäisten lasten vanhemmille

1,5 h puhelu ja henkilökohtainen unisuunnitelma

149€

Mahdollista maksaa myös osissa.

Uniohjaus ja suunnitelma rakennetaan henkilökohtaisesti juuri teidän perheenne tilanteen ja toiveiden mukaisesti. Varaamme yhdessä ajan 1,5h puhelulle, jota ennen unikonsulttimme tutustuu täyttämäänne esitietolomakkeeseen sekä perheenne tilanteeseen ja tekee henkilökohtaisen unisuunnitelman. Puhelun/videopuhelun aikana käymme yhdessä suunnitelman läpi ja unikonsulttimme vastaa puhelun aikana heränneisiin kysymyksiinne. Puhelun jälkeen saat kattavat kirjalliset ohjeet uniohjauksen toteutuksesta sähköpostiisi. Henkilökohtaisen suunnitelman avulla pääsette aloittamaan lempeän, juuri teidän perheellenne parhaiten sopivan harjoittelun unien parantamiseksi.

Sisaruslisä +50€

(sisältää suunnitelman molemmille lapsille)

vauvan uniohjaus
lapsen uniohjaus

SLEEP TIGHT SUPPORT:

Uniohjaus 4 kk-4 v ikäisten lasten vanhemmille

1,5 h puhelu, henkilökohtainen

unisuunnitelma ja 2 viikon jälkituki

299€

Mahdollista maksaa myös osissa.

Haasteita pitkien nukutusten, yöheräilyjen, rikkonaisten öiden, aikaisten aamuherätysten tai vaikkapa päiväunien katkonaisuuden kanssa?

Haluatko selkeät ohjeet ja ammattilaisen tuen harjoitteluun? 

Uniohjaus ja suunnitelma rakennetaan henkilökohtaisesti juuri teidän perheenne tilanteen mukaan. Varaamme yhdessä ajan 1,5h puhelulle, jota ennen unikonsulttimme tutustuu täyttämäänne esitietolomakkeeseen sekä perheenne tilanteeseen ja tekee teille henkilökohtaisen unisuunnitelman. Puhelun/videopuhelun aikana käymme yhdessä suunnitelman läpi ja unikonsulttimme vastaa puhelun aikana heränneisiin kysymyksiinne. Puhelun jälkeen saat unisuunnitelman ohjeineen sähköpostiisi. Henkilökohtaisen unisuunnitelman avulla pääsemme yhdessä aloittamaan lempeän, juuri teille parhaiten sopivan harjoittelun. Tämän jälkeen tuemme teitä suunnitelman läpiviennissä 2 viikon ajan. Olemme alkuun sähköpostitse yhteydessä päivittäin ja sen jälkeen joka toinen päivä. Voit kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä ja voimme sovittaessa olla yhteydessä myös puhelimitse. Ensimmäisenä iltana olemme WhatsAppin kautta tukenasi iltanukutuksen ajan tarvittaessa klo 22 asti. Lisäksi muokkaamme tarvittaessa suunnitelmaa jälkituen aikana.

Sisaruslisä +70€ (sisältää suunnitelman ja jälkituen molemmille lapsille)

SLEEP TIGHT BABY:

Vastasyntyneen uniohjaus

Odottaville sekä 0-3 kk ikäisten

vauvojen vanhemmille

1,5 h puhelu, henkilökohtainen unisuunnitelma

129€

Mahdollista maksaa myös osissa.

Lempeä ja lapsentahtinen uniohjaus vastasyntyneelle.

Uniohjauksen aikana saat konkreettisia ja heti toteutettavia neuvoja siitä, kuinka tukea vauvasi unitottumusten kehittymistä niin uniympäristön, päivän rytmityksen kuin ruokailujenkin osalta. Saat lisäksi arvokasta tietoa siitä, miten lapsesi uni kehittyy hänen kasvaessaan ja miten jatkaa jo opittujen hyvien unien tukemista myös vauvasi varttuessa.

Uniohjaus ja suunnitelma rakennetaan henkilökohtaisesti juuri teidän perheenne tilanteen mukaan. Varaamme yhdessä ajan 1,5h puhelulle, jota ennen unikonsulttimme tutustuu täyttämäänne esitietolomakkeeseen, perheenne tilanteeseen ja tekee henkilökohtaisen unisuunnitelman. Puhelun/videopuhelun aikana käymme yhdessä suunnitelman läpi ja unikonsulttimme vastaa puhelun aikana heränneisiin kysymyksiinne. Puhelun jälkeen saat unisuunnitelman ohjeineen sähköpostiisi. 

vastasyntyneen uniohjaus

Miten palvelu etenee?

3_edited.png

Ajanvaraus

Varaa aika helposti ja nopeasti suoraan ajanvaraussivultamme. Mikäli kalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa tai mietit vielä, mikä palvelu sopisi juuri sinun perheesi tilanteeseen parhaiten, soita tai laita viestiä suoraan Annukalle p. 050 476 7878 tai annukka@sleepy.fi 

5_edited.png

Lisätiedot

Varattuasi ajan, saat sähköpostiisi esitietolomakkeen 24 h kuluessa. Täytä lomake kaikessa rauhassa ja palauta se viimeistään ohjausta edeltävänä päivänä sähköpostiimme. Lomakkeella voit valita myös sinulle sopivan yhteydenottotavan (puhelu tai Zoom -videoneuvottelu)

7_edited.png

Ohjaus

Otamme sinuun yhteyttä varattuna aikana sovitun mukaisesti joko puhelimitse tai Zoom -yhteydellä. Jutellaan kaikessa rauhassa teidän perheen tilanteesta ja tehdään yhdessä suunnitelma jatkoa varten. Huomaathan, että puhelu voi tulla tuntemattomasta numerosta.

9_edited.png

Suunnitelma

Ohjauksen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse kirjallisen unisuunnitelman viimeistään seuraavana arkipäivänä (ellei muuta ole sovittu). Lasku saapuu sinulle sähköpostiin saman viikon perjantaina. Postimme saattavat joskus eksyä roskaposti- tai tarjouskansioon, kurkkaathan vielä nämä.

Saamamme palautteen keskiarvo on 4.9/5 

Sleepy-204.jpg

asiakaskokemuksia

Kiitos Annukka, kun kohtasit meidän perheen unipuhelussa empatialla ja ymmärryksellä.

Olet selkeästi työllesi omistautunut

ja asiakkaan tilanteesta aidosti kiinnostunut. Saimme sinulta ison avun ja mikä ihaninta,

perheessämme nukutaan taas.

Kiitos kiitos kiitos ♡